Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVREMENI ZASTOJI

Gužva prema moru: Vozi se u koloni od 20 kilometra

Kolona na autocesti
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
19.08.2019.
u 07:52

HAK navodi se kako se u smjeru mora povremeno vozi usporeno i da se nakon prometne nesreće zmeđu čvorova Karlovac i Bosiljevo I vozi u koloni oko 20 kilometara.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a povremeno se vozi u kolonama uz zastoje, piše Hrvatski autoklub (HAK). HAK navodi se kako se u smjeru mora povremeno vozi usporeno i da se nakon prometne nesreće zmeđu čvorova Karlovac i Bosiljevo I vozi u koloni oko 20 kilometara. 

Priopćenje prenosi u cijelosti. 

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče:

  • između naplate Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora povremeno se vozi usporeno,
  • nakon prometne nesreće između čvorova Karlovac i Bosiljevo I (na 61. +800 km) u smjeru mora, vozi se u koloni oko 20 km,
  • pojačan je promet između čvorova Bosiljevo II i Novigrad u smjeru unutrašnjosti vozi se usporeno u kolonama,
  • na naplati Bosiljevo 1 u smjeru Zagreba kolona je oko 500 m.

Foto: Robert Mihaljević

Autocesta A3 Bregana-Lipovac:

  • zbog pojačanog prometa na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Ivanja Reka i Lučko vozi se usporeno u kolonama uz povremene zastoje.

Istarski ipsilon:

  • zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije kolona koja se dijelom proteže na Istarski ipsilon je oko 2 km,
  • pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona je oko 500 m.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija

Krčki most:

  • pred mostom u smjeru kopna kolona je oko 4 km u smjeru otoka kolona je od čvora Šmrika. Jadranska magistrala (DC8)

Jadranska magistrala (DC8):

  • zastoji su na prilazima turističkim središtima.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na raskrižju državnih cesta kod industrijske zone Stankovci (DC27 i DC59), a obilazno se vozi Jadranskom magistralom (DC8).

 

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
08:12 19.08.2019.

i sad radi dva malo jača vikenda u cijeloj godini ajmo pokrenuti zahtjev za novim trakom autoceste... da ta dva tjedna ne čekamo u kolonama dva sata... mi to možemo, mi smo, znate, hrvatska. a gužve su ljeti uobičajene u cijelom svijetu, jedino se kod nas iz toga rade scene... a mogli su dići rampe na naplatnima, pa bi promet tekao brže... :)

DU
Deleted user
17:12 19.08.2019.

Vazno je da se vozi....

SN
snajpa
11:48 19.08.2019.

jer se budale nađu u lijevoj traci i stvore kolonu vozeći 80 na sat! Svi pričaju da se trebaju kaznit brzi vozači, a sta je sa onima koji usporavaju promet i cine sve iza njih nervoznima! Isto budale koje se neznaju maknuti sa lijeve treke. Pustite za promjenu brze vozace na miru, kaznite ove spore i nesigurne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije