Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talačka kriza

Oteo svoju ženu pa pucao iz pištolja u strop ureda

pištolj, oružje
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
19.02.2014.
u 12:10

Nakon dojave o pucnjavi pripadnici policije MUP-a ZDŽ-a brzom su ga pregovaračkom akcijom uspjeli lišiti slobode i osloboditi ženu za koju se poslije ispostavilo da mu je supruga

Tridesetdvogodišnji muškarac M. C. iz Jajca pritvoren je i priveden u prostorije Policijske uprave I. u Zenici nakon što je jučer oko 14.20 sati u zgradi Centra za socijalni rad u Zenici pucao iz pištolja, a zatim se zatvorio s još jednom osobom u jedan od ureda iz kojega ga je izvela i uhitila policija.

Pregovaračka akcija

Nakon dojave o pucnjavi pripadnici policije MUP-a ZDŽ-a brzom su ga pregovaračkom akcijom uspjeli lišiti slobode i osloboditi ženu za koju se poslije ispostavilo da mu je supruga. Tim policijske jedinice za podršku MUP-a ZDŽ-a nakon pregovora, u 14.20 sati, iz zgrade Centra izveo je muškarca koji je sudjelovao u ovom talačkom slučaju.

Bračne nesuglasice

Prema prvim službenim policijskim informacijama, ovaj je slučaj posljedica obiteljskih nesuglasica mladog bračnog para koji je došao u savjetovalište Centra. Tijekom rada na slučaju muškarac nije bio zadovoljan stanjem u predmetu i tijekom razgovora zabilježen je incident u kojem je korišten pištolj iz kojeg je ispaljen jedan hitac u plafon ureda. Nakon toga je, pod zasad nepoznatim okolnostima, u uredu ostao mladi bračni par, a nakon dolaska policijskog tima za posebne namjene slučaj je brzo riješen pregovaračkom taktikom i bez sile. Nasreću, nije bilo ozlijeđenih. Očevid su nakon incidenta obavili kriminalistički inspektori PU I. u Zenici, a poslije završetka istražnog postupka nadležno tužiteljstvo odlučit će o daljnjim zakonskim sankcijama.

>> Na brutalne načine i pred djecom ubijali su svoje partnerice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije