Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena snimka

Oteo je nasred ulice i ugurao u automobil

otmica
Foto: Reuters video
1/2
04.11.2014.
u 22:36

Hrvali su se na ulici, a svjedoci kažu da se čulo vrištanje žene dok ju je gurao u vozilo

Policija Philadelphije objavila je snimku otmice mlade djevojke koju je nasred ulice oteo nepoznati počinitelj, javlja Mirror. Carlesha Freeland-Gaither (22) šetala je ulicama Philadelphije kad joj se približio automobil iz kojeg je izašao osumnjičeni kojeg je policija opisala kao crnca starog između 25 i 30 godina. Počeo se približivati djevojci te je potom na silu ugurao u automobil.

Hrvali su se na ulici, a svjedoci kažu da se čulo vrištanje žene dok ju je gurao u vozilo, a policija tvrdi kako djevojka nije poznavala otmičara.

Snimku je objavila policija kako bi pokušali pronaći žrtvu nedjeljne otmice.

>> Zbog ljubavnih nesuglasica zatočili i pretukli 25-godišnjaka

Ključne riječi

Komentara 5

US
U sridu
23:44 04.11.2014.

Neznam tko je ta naivna cura,u americi nocu nema setnje,specijalno ne u filadelfiji,bit ce sretna ako ne zavrsi silovana i ubijena.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:41 05.11.2014.

Crnac oteo crnkinju na ulici. Pa kaj? To se stalno dogada.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:51 05.11.2014.

Crnac? Ma dajte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije