Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gnjusno!

Oteo djevojku i zlostavljao je devet dana, policija objavila snimku podruma užasa

Foto: YouTube
1/3
04.09.2021.
u 19:17

Žrtvu je pronašla policija, “zahvaljujući dobro obavljenom istražiteljskom poslu”, izvijestili su istražitelji koji su radili na slučaju, no, kako prenosi dpa, nisu iznijeli pojedinosti.

Ruska policija priopćila je u subotu da je uhićen i pritvoren 39-godišnji  muškarac osumnjičen za otmicu i spolno zlostavljanje mlađe ženske osobe koju je držao zaključanu u svom podrumu devet dana.

Policija pretpostavlja da je osumnjičeni muškarac žrtvu, 23-godišnju ženu, upoznao preko internetske stranice za upoznavanje, u gradu Nižnji Novgorod koji se nalazi oko 400 kilometara istočno od Moskve.

Žena (23) je rekla policiji da joj je muškarac kada su se prvi put sreli zaprijetio nožem i odveo ju u svoj podrum. 

 

Žrtvu je pronašla policija, “zahvaljujući dobro obavljenom istražiteljskom poslu”, izvijestili su istražitelji koji su radili na slučaju, no, kako prenosi dpa, nisu iznijeli pojedinosti. 

Policija je objavila snimku podruma na kojoj se vidi nekoliko prostorija, između ostaloga i jedna s kadom, WC-om i krevetom.

Tamošnji mediji izvijestili su da je osumnjičenog muškarca, prije nego što je uhićen, njegova supruga tražila putem društvenih mreža. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:20 04.09.2021.

A tek da je dobivala 9 i pol tjedana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije