Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekstremna mjera

Oteo brata bivše djevojke kako bi se ponovno našla s njim!

Rusija policija
Reuters/Pixsell
25.10.2013.
u 12:48

Mladić se želio susresti sa svojom bivšom djevojkom mjesec dana nakon što su prekinuli vezu, ali ona ga je dobila.

27-godišnji Rus poduzeo je drastične mjere kako bi se ponovno vidio sa svojom bivšom djevojkom, piše RIA Novosti.

Policija je pritvorila očito jako zaljubljenog 27-godišnjaka pod sumnjom da je oteo mlađeg brata bivše djevojke. Majka je nestanak 13-godišnjaka prijavila jučer popodne, a dječak je pronađen kod bivšeg dečka njegove sestre.

Mladić se želio susresti sa svojom bivšom djevojkom mjesec dana nakon što su prekinuli vezu, ali ona ga je dobila. "Tada je osumnjičeni odlučio poduzeti ekstremne mjere. Oteti njezina mlađeg brata i prijetiti da će prema njemu biti nasilan ukoliko ga ona još jednom odbije", izvijestilo je rusko Ministarstvo unutarnjih poslova u priopćenju.

"Otmičar je dječaka držao zatočenog u automobilu nekoliko sati, a policajci su ga uhitili kada se našao sa 19-godišnjom sestrom otetog tinejdžera", dodaje se u priopćenju. Ukoliko ga proglase krivim, mladić bi zbog ovog nesmotrenog poteza mogao do pet godina završiti u zatvoru.

>>Portugalska policija ponovno otvorila istragu o otmici M.McCann

>>Pronađeni biološki roditelji Plavog Anđela u Bugarskoj?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije