Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znao što mu je

Otac se najeo kćerinih kolačića s marihuanom pa mislio da ima moždani

kolačići s marihuanom
Foto: Thinkstock
30.03.2015.
u 09:25

Muškarac (58) nije znao što mu se događa s tijelom i umom pa je u strahu od moždanog zatražio pomoć

Nakon što se najeo čokoladnih kolačića koje je ispekla njegova 17-godišnja kćer, 58-godišnji muškarac iz Michigana počeo se osjećati toliko loše da je nazvao hitne službe i rekao kako misli da ima moždani udar.

Nije znao što mu se događa s tijelom i umom pa je u strahu od moždanog zatražio pomoć. No, tek kasnije, njegova kćer priznala je policiji kako je pojeo njezine kolačiće s marihuanom.

Nije ih nigdje skrila kad ih je ispekla zato što je mislila kako ih nitko neće dirati. No, prevarila se. Njezinom ocu izgledali su primamljivo pa ih je pojeo nekoliko.

Policija će protiv djevojke pokrenuti postupak.

>> Mladiću dala 400.000 kuna da ne kaže ocu da puši travu

Komentara 2

BO
borac2525
09:42 30.03.2015.

Only in America...

DU
ducatista
20:49 28.10.2017.

Yes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije