Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Otac djevojke preminule u Sopotu: Bili smo u petak na policiji, nisu ništa mogli

Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
17.02.2020.
u 18:31

- Vratila se kući i bila ovdje cijelo ljeto. Htjela je završiti srednju školu, srediti se. Činilo se da je sve dobro, do pred kraj siječnja ove godine. Tad je ponovno pobjegla, a roditelji su nestanak prijavili policiji - kazala je baka

Stanovnike Sopota zaprepastila je vijest o pronalasku tijela mlade žena u tepihu u Zemljakovoj ulici, a obitelj nesretno preminule maloljetnice je u šoku zbog tragedije koja je zadesila njihovu obitelj. 

- Teško je. Ogorčeni smo. Njezini roditelji su u petak išli na policiju tražiti pomoć, u subotu su je našli mrtvu, rekla je za 24sata baka nesretno preminule 16-godišnje djevojke. 

Baka maloljetnice kaže da još ne znaju točan uzrok smrti, te čekaju rezultate obdukcije. Ona je potvrdila da je njezina unuka znala bježati od kuće, pa i iz odgojnih domova, no prošle godine činilo se kao da je to sve iza nje.

Video: U naselju Sopot rano jutros pronađeno tijelo mrtve žene

- Vratila se kući i bila ovdje cijelo ljeto. Htjela je završiti srednju školu, srediti se. Činilo se da je sve dobro, do pred kraj siječnja ove godine. Tad je ponovno pobjegla, a roditelji su nestanak prijavili policiji - kazala je baka koja je ispričala da su roditelji imali neka saznanja gdje bi se njihova kći mogla nalaziti i da su u petak s tim informacijama otišli policiji.

- Ništa nisu napravili, nisu ih ni saslušali - kazala je baka djevojke čije je tijelo u subotu pronađeno u subotu rano ujutro. 

- Bili smo u petak na policiji, nisu ništa mogli. Ne daj Bože nikome, rekao je vidno potreseni otac preminule djevojke, piše 24sata. 

Podsjećamo, muškarca koji je priveden nakon što je u zagrebačkom naselju Sopot u subotu pronađeno tijelo mrtve maloljetnice zagrebačka policija prijavila je za "omogućavanje trošenja droga" i "nepružanje pomoći",

Ubojstvo u Sopotu
1/10

 

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagabria1
20:22 17.02.2020.

Danas ne smiješ strogo odgajati dijete da ne završiš sa kaznenom prijavom. Možeš samo plakati od muke kad ti se kao posljedica ovo desi. Mi smo od zapada uzeli sve najgore

VO
VolimNeVolim
19:52 17.02.2020.

A da su je na silu zatočili u sobi mjesec dana dali bi to bili zlostavljanje ?

OB
Oblivion
20:28 17.02.2020.

Njezin izbor, jedan narkoman manje. Nije mi ni majmanje žao. Prije nego netko spomene moje dijete jasno sam mu dao do znanja da sprovod košta manje od njegovog liječenja i spašavanja,pa sad ak oče...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije