Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GUMI, PODVOZJU...

Otac poznatog nogometaša na granici pao sa 74 kilograma trave? U auto nagurali 137 paketa droge!

Zapljena trave
Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/6
31.10.2018.
u 14:02

Droga je bila upakirana u 137 paketa po koje je 66-godišnji krijumčar automobilom hrvatskih registracija otišao u Albaniju

Oko 74 kilograma marihuane vrijedne 750 tisuća kuna zaplijenili su granični policajci kod muškarca (66) na međunarodnom prijelazu Ilok – Bačka Palanka, a to je ujedno i najveća ovogodišnja zapljena na području Vukovarsko-srijemske županije.

Neslužbeno doznajemo da se radi o ocu jednog bivšeg hrvatskog nogometaša.

Droga je bila upakirana u 137 paketa po koje je 66-godišnji krijumčar automobilom hrvatskih registracija otišao u Albaniju, a sakrio ih je u unutrašnjosti stražnjih vrata, podvozju, plinskom spremniku i rezervnoj gumi.

Podsjetimo, PU vukovarsko-srijemska u utorak je održala konferenciju za novinare o zapljeni marihuane. Tom prilikom je istaknuto kako je pojačan rad na suzbijanju krijumčarenja opojnih droga i uličnoj redukciji droga nezaobilazan prioritet u radu PU vukovarsko-srijemske.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

"Ova zapljena ubraja se u  najveće pojedinačne zapljene opojne droge na graničnim prijelazima Vukovarsko-srijemske županije u osobnim vozilima posljednjih nekoliko godina i dolazi nam kao potvrda kvalitetnog rada i dobre suradnje policije i carine", istaknuo je načelnik PU vukovarsko-srijemske mr.sc. Fabijan Kapular na konferenciji za medije.

Vozač, 66-godišnji hrvatski državljanin, uhićen je i uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske.

Pogledajte video s konferencije za novinare PU vukovarsko-srijemske:

Ključne riječi

Komentara 72

DU
Deleted user
14:54 31.10.2018.

Sada mora prvo na policiji, a kasnije na sudu dati izjavu da je prevozio za srbijanskog državljanina Toma Forda - i ide kući pjevajući, bez robije... Bar tako pokazala sudska praksa u RH - čaroban password je Tom Ford, koji vjerojatno ni ne postoji u knjizi državljana R. Srbije, ali je zato čak i više zanimljiv, kao misteriozan lik.

TR
tramontana
14:53 31.10.2018.

Ako nisi političar, budi diler. To je jedino unosno u ovoj zemlji. A ča je najbolje, svi će te poštovati i skidati kapu.

Avatar ZLO
ZLO
15:15 31.10.2018.

Cili text je kao, zamislite skandala - otac nogometaša! Droga se razvozi po evropi svaki dan i dileri “padnu” tu i tamo. Ali otac nogometaša. Nečuveno! Nogometaši- neškolovani, u velikom slučaju ne previše bistri, primitivni dečki koji imaju talenta šutatitati loptu nisu sinovi akademika, nego isti takvih ko sto su oni ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije