Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Otac pokušao silovati 11-godišnju kćer

Zlostavljanje je prijavila njegova supruga, a događalo se od početka 2006. pa do uhićenja. Jednom je zamalo i uspio u nakani da je siluje.

Komentari 7

DA
damirplesko
13:17 16.10.2009.

I ovaj zasluzuje da zavrsi u zatvoru a trebala bi i majka djevojcice odgovarati sto nije prijavila jos 2006 .

VL
PU
pulari
12:18 14.10.2009.

Pa koliko ima budala na ovom svjetu,sto je najgore sve vise i vise,djavo je doso po svoje ova civilizacija polako propada.Svjet ide krivim putem ubistva,pljacka,kriminal i silovanja su u zabrinjavajucoj stopi rasta.Isto tako ovi mladi narastaji zivot zapocinju sa koje kakvim komp. igricama bez velikog medjusobnog postivanja,nista ne ide kako treba,sve je vise losega u zivotu.

VL
A1
Ante_1964
12:21 14.10.2009.

Prascu treba odma oduzeti mirovinu,vjerovatno je lažni invalid,ne radi ništa a nikad vjerovatno i nije i normalno je da je prolupa,da radi nebi bi takve stvari padale na pamet jer nebi imao vremena misliti na gluposti a ovako bagra se dokopala mirovine i sad ko hebe državu i njene zakone,znam puno takvih moj boraca koji su išli pretakati iz prazne u šuplju samo da ne bi morali nešto raditi,tu je i država veliki krivac ako ne i najveći

VL
MA
Majur
14:33 14.10.2009.

@acide koji si ti slon majko mila........tu se radi o debilu koji je jedno jadno djete najvjerojatnije za njezin cijeli zivot psihicki ubio........a ti izvlacis iz teksta podatak i seruckas kao uvijek o ratu....da ti ponovim dijagnozu sinko..to se zove kompleks.

VL
MA
maleskic
12:42 15.10.2009.

slazem se s vama gorane. Ovo nikako nije humano ponasanje to samo mogu ludi umovi. Mozak im je tvornica ludila koja funkcionira da se hrani zlocinom. Zatvor i nije adekvatna mjera za ovakav zlocin.Sto samo prozivljava ovo dijete, daj Boze da se uspije oporaviti

VL
GV
goran vrtaric
17:56 14.10.2009.

ubiti, to treba samo ubiti, bez humanizma, jer humano ponasanje zasluzuju samo ljudi, a taj idiot nije covjek, i ne treba ga takvim ni smatrati . Vise vrijedi najveci kriminalac i ima vise ljudskosti od ovoga. Daj boze da uu zatvoru bude u celiji sa najodvratnijim pederima i da ga siluju svakodnevno vise puta dok mu se prkno ne raspadne.

VL
OB
-obrisani-
12:46 14.10.2009.

Nije utvrđeno da boluje od PTSPa , pa šta u slučaju da boluje mogao bi da radi šta hoće a krivac bi bio Srpski Agresor ??!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.