Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEROR NA ULICAMA

Otac petogodišnjeg dječaka: Sin cijeli dan nije jeo i spavao zbog klauna

klaun
Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL
24.10.2016.
u 20:59

"Budio se pet, šest puta kroz noć, bio stalno u mom krilu, raširenih očiju gledao prema vratima"

- Obitelj i ja smo putovali od Turčina do Ludbrega, a negdje kod Kelemena spazili smo osobu odjevenu u klaunovsko odijelo, kako stoji pored ceste sa sjekirom u ruci. Odmah sam kontaktirao policiju - ispričao je portalu evarazdin otac petogodišnjeg dječaka koji od pretrpljenog straha skoro cijeli dan nije jeo i spavao.

- Budio se pet, šest puta kroz noć, bio stalno u mom krilu, raširenih očiju gledao prema vratima. Ispitivao me stalno o klaunu - kaže otac koji želi upozoriti na moguće posljedice neslanih šala s prerušavanjem u klaunove na dječju psihu. Traži javnu ispriku roditelja 15-godišnjaka koji je u nedjelju maskiran stajao uz cestu u Varaždinskoj županiji sa sjekirom u ruci i plašio vozače.

>> Strašni klaunovi i u Petrinji?

>> Maske strašnih klaunova štete pravim klaunovima

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar smile
smile
21:08 24.10.2016.

Opet preuzimanje američkih budalastina. Nadam se da će jednom naići na grupu krsnih momaka koji će im dati prikladnu lekciju.

Avatar poljicanin
poljicanin
22:16 24.10.2016.

Treba te idiote koji sve kopiraju što dolazi iz Amerike dobro premlatiti.

D1
da...100
22:25 24.10.2016.

Gazim klaunove, a pravdam se strahom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije