Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik zgoditak

Otac osvojio 9 milijuna dolara na lutriji, pa 'zeznuo' svoju djecu

Foto: Pixabay
1/2
06.10.2016.
u 22:30

- Počistite svoje sobe, a i dalje ćete dobivate zadatke - poručio im je otac

Kanađanin Daniel Schulli osvojio je 9 milijuna dolara na lutriji. Umjesto da radosnu vijest podijeli sa svojom djecom, dobio je drugu ideju.

Umjesto da im pokaže listić, djeca su za vijest saznala preko televizije. Otac je tako s malih ekrana mahao uzbuđenim mališanima.

- Počistite svoje sobe, a i dalje ćete dobivate zadatke - poručio im je otac, a kako prenosi Metro. Obitelj prve novce od zgoditka planira potrošiti na novi kamion. 

>> Francuz tuži državu: želi diskretan osmijeh na slici u putovnici

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
07:27 07.10.2016.

novce je on dobio, možemo reći da ih je i zaradio. tj. njegovo ulaganje se isplatilo, rizik koji je preuzeo je ipak bio mali. djeca za svoje želje morat će sama raditi. to je tako daleko i strano razmišljanje ue u odnosu na naše... kod nas sve djeci, obitelji, rođacima. koji će to potrošiti, i onda vas još cimati da dajte im još, premalo im je to bilo. nikom ništa nemojte nikad davati, jednako će vas loše gledati svi. pa sad, kad znate da će vas mrziti ako im date nešto novca, ili ništa, koja vam je bolja varijanta? eto, otac poznaje svoju djecu, pa im je lijepo najavio kako će biti dalje. kao i do sada. ali baš da čiste sobu...

Avatar istina007
istina007
00:49 07.10.2016.

Pametno deca treba da nauće da rade da i oni imaju svoj zadatak a ne da pomisli mi smo milioneri mi ne trebamo da očistimo svoje sobe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije