Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derventa
Povratak na članak

Otac osumnjičen za silovanje kćeri, djevojčica rodila dijete

Iako iz MUP-a RS ne žele otkrivati više detalja, banjolučka ATV objavila je da je 15-godišnja djevojčica prijavila da ju je vlastiti otac više puta silovao

Komentari 5

HY
Hygeia
12:09 04.11.2015.

Strasno sto sve COVJEK moze napraviti.Poznam takav slucaj u Njemackoj koji se dogodio prije46 godina.Gospoda njemica mi pricala da od kad ona pamtit moze tata ju je dirao po spolnim organima i sa 12 godina silovao.Rekla je to majci,ali majkaajka i baka to nisu vjerovale ,nego su rekle da je sotonom obsjednuta.Sa 15 godina rodila je sina od oca,i to se je u familiji sutilo.Poslije se je udala ,ali ni suprug to nije znao.Tek u starosti od 50 godina obolila je i taj psihicki teret ispricala ,tako da je onda isla na terapiju kod Psihologa.Svojeg sina je jako volila.

VL
AN
anihani
14:16 04.11.2015.

monstrum a ne otac,,,rodila dijete ??a sto je trebala roditi nego dijete????klupko???

VL
DU
Deleted user
17:33 04.11.2015.

RS

VL
OS
osica
12:39 04.11.2015.

"Izrod a ne otac "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.