Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

Otac nestalog mladića iz Rijeke: 'Postoji više mogućih razloga njegova nestanka'

Stipe Capan
Foto: nestali.hr
10.02.2020.
u 08:08

U trenutku nestanka 189 centimetara visok mladić bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu te crne cipele.

Već 10 dana traje potraga u Rijeci za nestalim  23-godišnjim mladićem Stipom Capanom za kojim se gubi svaki trag nakon što je u noći 31. siječnja 2020. u jedan ujutro dopratio djevojku do stana.

U trenutku nestanka 189 centimetara visok mladić bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu te crne cipele. 

Njegovi roditelji mole za bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći pri pronalasku mladića. 

– Nemamo nikakvih posebnih saznanja. Sve što doznajemo neke su poluinformacije koje se provjeravaju pa se kasnije pokažu netočnima. Točan trag zasad ne postoji. Postoji više mogućih razloga njegova nestanka. Što je u njegovoj glavi, to samo on zna, a mi možemo samo nagađati – kazao je za RTL otac nestalog mladića Anton Capan. 

U slučaju da imate bilo kakve informacije, obitelj moli da se javite na broj telefona 099 6794 973.

Ključne riječi

Komentara 2

MV
matija.vidakovic
08:22 11.02.2020.

nije li Rijeka prijestolnica EU kulture!!????U programu otvaranja nije bilo nikakvih mađioničarski trikova nestajanja!!!Tako da "vrli gradonačelnik" zajedno sa ostalim "gradskim službama" i policijom DUŽAN je ponuditi neki smisleni razlog NESTANKA ovoga mladića!!!!!!

DK
dinar-kuna-euro
10:10 10.02.2020.

Pitajte njegovu curu....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije