Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE INFORMACIJE

Otac koji je sina ostavio u autu istraživao sličnu smrt životinja

Justin Harris
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.06.2014.
u 07:28

Cooper Ross umro je nakon što ga je otac ostavio u autu na vrućini

Pojavljuju se nove informacije u slučaju smrti 2-godišnjeg dječaka iz Georgije u SAD-u koji je umro nakon što ga je otac ostavio u automobilu na vrućini. Otac, 33-godišnji Justin Ross Harris, optužen je za ubojstvo sina Coopera, a istražitelji koji su zaplijenili njegovo računalo otkrili su da je prije smrti na internetu istraživao koliko je vremena potrebno da životinja umre na sličan način, prenosi Daily Mail.

Cooper je u autu proveo oko sedam sati, a utvrđeno je da je umro od toplinskog udara. Isprva se vjerovalo da je Harris nenamjerno zaboravio sina u autu, šef policije John R. Houser rekao je kako je policija s vremenom počela vjerovati da je riječ o mnogo težem zločinu. Između ostalog je otkriveno da se Harris vratio u automobil nakon što je prvotno ondje ostavio sina i ponovno ga napustio. Međutim, policija naglašava da ne treba donositi neprovjerene zaključke.

- Iz poštenja prema svakome uključenom u ovaj emotivni slučaj tražim da ne donosite zaključke na temelju glasina i sumnji i pustite naš pravni sustav da radi kako je osmišljen - rekao je Houser.

>> Otac je znao da mu je dijete (2) koje je umrlo od toplotnog udara u autu?

Komentara 2

TO
tomzag
08:16 27.06.2014.

Ne vjerujem ja u tu priču da zaboraviš dijete na cijeli dan u autu.

IS
Iskra1347
08:38 27.06.2014.

Meni to isto nije nikak jasno. KAKO možeš ZABORAVITI na dijete u autu?!?!? Jasno mi je da zaboraviš mobitel ili ključeve ili novčanik - relativno su mali i možeš ih previdjeti. Ali kako možeš previdjeti živo biće koje SJEDI IZA TEBE U OGROMNOJ AUTOSJEDALICI?!?!?!??!?! Ja to stvarno ne kužim. Pitala sam muža da li bi mu se to moglo dogoditi? Rekao je da pesa nemre zaboraviti u autu koji se sakrije iza sjedala i ful je mali pa ga ni ne vidiš ak ne znaš kamo gledati, a kamoli dijete u AS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije