Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doktor pucao

Otac kirurga u šoku: Ma klipan jedan mali!

pucnjava,policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.10.2014.
u 17:00

Hice je iz vikendice ispaljivao pred svojom 21 godinu mlađom djevojkom, s kojom je tamo na odmoru već dva tjedna...

Rafalna paljba proparala je zrak u ponedjeljak oko 19 sati u Vrsima pokraj Zadra nakon što je kirurg iz Zagreba Vladimir Herak (47) u ruke uzeo automatsku pušku koju ilegalno posjeduje. Hice je iz vikendice ispaljivao pred svojom 21 godinu mlađom djevojkom, s kojom je tamo na odmoru već dva tjedna.

– Policijo, čuju se pucnjevi. Nešto se događa – uslijedio je oko 19 sati prvi poziv zadarskoj policiji.

Uskoro su i drugi susjedi zgrabili telefonsku slušalicu u ruke te zvali zadarsku policiju. Dolaskom u Zukve policija je zatekla Heraka i 26-godišnjakinju. Kako doznajemo, Vladimir Herak kirurg je u KB-u Sveti Duh, a trenutačno je na bolovanju. Ni nakon policijske obrade nije poznat motiv pucnjave.

Herak je alkotestiran, a utvrđeno je da je imao 0,6 promila alkohola u krvi. Bio je pozitivan na opijate, no policija nije potvrdila špekulacije da je riječ o sintetičkoj drogi.

– Vrag jedan, nikad nije pucal, nit’ je lovac nit’ išta – prokomentirala je njegova majka, koja o događaju nije znala ništa jer, kako kaže, sa sinom se nije čula već nekoliko dana.

– Ma klipan jedan mali! Premda, i nije više baš tako mali – bila je prva reakcija šokiranog oca. Puška i streljivo Vladimiru Heraku su oduzeti, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja te optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Zadru zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja.

>>Liječnik iz Zagreba pod utjecajem opijata pucao kod Zadra

Komentara 31

OR
orlioz
18:27 30.10.2014.

-To nije dete, to je KR _TEN -

DI
dinamojavolim1
19:21 30.10.2014.

dobil bu manju kaznu od one zene kojoj je carina doma dosla jer pece kolace

MT
mladen.turcic
17:38 30.10.2014.

celo selo smrce belo samo pop dila dop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije