Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Otac kanibal ubio kćer: Jeo njezino meso i pio joj krv

Policija u Papui Novoj Gvineji
YouTube
11.10.2013.
u 10:10

Stravično ubojstvo dogodilo se kada je majka s trogodišnjom kćeri došla ocu u posjet, a on je zgrabio malenu i otrčao s njom u obližnje grmlje

Muškarac iz Papue Nove Gvineje ubio je svoju malenu kćer nakon što je jeo njezino meso i pio joj krv. Policija je ubojstvo opisala kao čin kanibalizma.

Stravično ubojstvo dogodilo se kada je majka s trogodišnjom kćeri došla ocu u posjet, a on je zgrabio malenu i otrčao s njom u obližnje grmlje, piše emirates 24/7. Otac je navodno kćer prvo ugrizao za vrat.

Vidjela su ga dvojica dječaka koja su se penjala na drvo nakon čega su otrčali po pomoć. "Muškarac se samo nasmijao dječacima i nastavio jesti meso i piti krv djevojčice. Dječaci su se uplašili i otišli upozoriti druge", rekao je lokalni vijećnik John Kenny.

Kada su mještani došli vidjeti što se događa, muškarac je navodno tijelo svoje kćeri odbacio u grmlje i pobjegao.

Kanibalizam nije rijetka pojava u Papui Novoj Gvineji. Policija je prošle godine uhitila desetak ljudi zbog ubojstva najmanje sedmero ljudi. Kanibali su jeli njihove sirove mozgove i kuhali juhu od njihovih penisa.

>> Ispovijed kanibala: Da sam ubio roditelje, nitko drugi ne bi stradao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije