Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobne posljedice
Povratak na članak

Otac i sin poginuli u teškoj nesreći pokraj Vinkovaca

Poginuo je Nenad Šustić, vozač Passata, a njegov sin (13) preminuo je u četvrtak u osječkoj bolnici

Komentari 4

BK
bez.komentara
18:36 17.01.2013.

zbog neprilagođene brzine, ali i vlažnog i skliskog kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem. Skrenuo je u lijevi kolnički trak kojim je iz suprotnog smjera dolazio autobus Ljudi moji dragi,prilagodite brzinu,pogotovo u ovo vrijeme,polako

VL
PA
parasa
18:16 17.01.2013.

Nesreća se dogodila u blagom zavoju kada je Šuštić, upravljajući VW Passatom vinkovačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine, ali i vlažnog i skliskog kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem. Skrenuo je u lijevi kolnički trak kojim je iz suprotnog smjera dolazio autobus Bova FHD ...... Zato ja vozim tko da se uvijek prilagodim vremenskim prilikama, žao mi je ova dva mlada života, ali tako nam je valda suđeno.

VL
RO
Roky777
18:32 17.01.2013.

I to je to,kraj puta ... Sigurno nisu znali da im je to jutro zadnji dan života, zadnje ustajanje iz kreveta na ovome svijetu... Dao vam svemogući Bog mir,pokoj i život vječni, a vi molite za nas koji još uvijek bauljamo po ovome sivilu... Eto, zato treba paziti kako živimo život svoj,jer nam nitko ne garantira život do 80. g, a onda treba račune polagat... Nek im Bog milostiv bude,počivali u miru-obitelji iskrena sućut...

VL
NE
Nepokolebljiv
14:28 18.01.2013.

Citam Vecernjak i stalno samo poginuli i ranjeni u aotomobilskim sudarima. Hrvatima ne treba rat za ginuti. Vise se ubiju sami divljajuci cestama. Tragedija je jedino da stradaju i nevini pjesaci. Krivi su zakonodavci i sudstvo. Stroze kazne. Primjeniti zakone ponude i potraznje. Cijena za divljanje je preniska pa budale divljaju. Da su kazne osjetno stroze i da ih sudstvo primjenjuje a aute plijeni divljanja na cestama bi postala pitomija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.