Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Otac četvero djece uletio u 'škarice' na D2 i na mjestu poginuo

zupanja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.11.2015.
u 08:56

Vozač Golfa na mjestu je preminuo, a vozač BMW-a i suvozačica prevezeni su u teškom stanju u Opću bolnicu Virovitica. Vozač BMW-a, podlegao je teškim ozljedama.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer nešto iza 10 sati na državnoj cesti D2 između Suhopolja i Jugovog polja  dvije osobe su izgubile život, a nekoliko ih je teško ozlijeđeno.

Prema pisanju Informativnog centra Virovitica, raspolažu neslužbenim informacijama da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja zbog čega je vozač Golfa, otac četvero malodobne djece, uletio u "škarice" i sudario se s BMW-om iz suprotnog smjera. 

Vozač Golfa na mjestu je preminuo, a vozač BMW-a i suvozačica prevezeni su u teškom stanju u Opću bolnicu Virovitica. Vozač BMW-a, podlegao je teškim ozljedama. 

Bračni par na kojeg je naletio vozač Golfa putovao je u Zagreb u posjet teško bolesnom sinu, a prije nekoliko godina tragično im je stradala kćer.

>>Muškarac poginuo u naletu osobnog automobila 

Komentara 14

PA
parasa
10:30 08.11.2015.

Vozač Golfa na mjestu je preminuo, a vozač BMW-a i suvozačica prevezeni su u teškom stanju u Opću bolnicu Virovitica. Vozač BMW-a, podlegao je teškim ozljedama............. ZAŠTO NE ODMAH : Dvoje preminuli !!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
09:48 08.11.2015.

Kre*ena i bud*la je na cesti oduvijek bilo i bit će nažalost, što zapravo govori u prilog tome da se vozačka daje svemu i svačemu i da se u dovoljnoj mjeri ne kontrolira i ne kažnjava prekršitelje (u ovom slučaju potencijalne ubojice na cesti). Tragedija je zapravo to što radi njih stradaju nedužni, a alarmantno je to što se cestama nesmetano voze nebrojene potencijalne ubojice koje 20-30-40 godina od kako izađu iz autoškole nitko ne kontrolira. Škarice su inače popularni način za poginuti i usput ubiti nekoga na cesti i nemam riječi prezira prema onima koji ih izazivaju.

MO
mobitel20
09:22 08.11.2015.

Stravicno ! Jadni ljudi i njihove obitelji. Poginulima pokoj vjecni,a ozljedjenima zelim brz oporavak. P.S. Zasto su komentatori bez interesa za javljanje na ovakve vijesti...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije