Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popratio komentarima

Otac čekao dijete pred školom i snimio urnebesne padove djece na ledu

djeca
Foto: Screenshot
1/2
28.12.2014.
u 10:00

Snimao je djecu ispred škole dok su padali zbog leda. Čovjek je 'umirao' od smijeha, a usto komentirao cijelu situaciju

Dok je ovaj otac čekao svoje dijete ispred škole, bilo mu je dosadno pa je našao načina da se zabavi.

Snimao je djecu ispred škole dok su padali zbog leda. Čovjek je 'umirao' od smijeha, a usto komentirao cijelu situaciju.

Čak niti kada mu je dijete konačno ušlo u automobil, zabava se nastavila, a djeca su se smijala zajedno s njim neko vrijeme. Ne možemo ih kriviti!

>>Bake i djedovi izveli unuke na otvoreno klizalište usred grada

Ključne riječi

Komentara 8

RE
rewe
16:26 28.12.2014.

mater i tebi i onome tko te plaća za ovakve "članke"

Avatar jebb
jebb
10:40 28.12.2014.

Vrlo opasan hobi, snimati djecu pred skolom, pa makar i obucena bila! U nekim zemljama gdje je pedofilijska histerija dostigla vrhunac, za takve aktivnosti mozes vrlo lako biti uhapsen pod optuznicom da si pedofil! Citao sam cak i o slucaju gdje je otac djeteta uhapsen zato sto je snimao svoje djete na djecjem igralistu (na fotografiji su se u pozadini vidjela i druga djeca!). Ili, direktor skole optuzen za pedofiliju zato sto je poljubio jednu ucenicu u obraz, predajuci i cestitajuci joj nagradu koju je dobila na nekom skolskom takmicenju. Nece me iznenaditi ako i ovaj covjek zavrsi u problemima.

JO
jozomali
10:19 28.12.2014.

pravi tata....nemam riječi...još ga nagradite za snimku....i onda se čudite što delikvencija raste!...."hvala"...danas ste doprinijeli delikvenciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije