Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualno zlostavljanje

Otac bludničio nad svojom kćeri

silovanje
Foto: ilustracija
11.11.2014.
u 14:10

Muškarac je nepravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu od dvije godine zatvora i ne smije se približavati djetetu

Muškarac (35) (ne navodimo identitet zbog zaštite djeteta, nap. a.) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od dvije godine zatvora zbog bludnih radnji nad svojom, u to vrijeme devetogodišnjom kćeri. Uz to mu je izrečena i mjera opreza, te se ne smije svojoj kćeri približavati niti s njom kontaktirati.

Prema optužnici, sve se događalo u stanu u kojem 35-godišnjak živi, i to u dva navrata lani u svibnju. U to vrijeme kod njega je tada bila njegova kći. Prvi je put gol izašao iz kupaonice i masturbirao pred djetetom, a drugi je put legao pokraj nje u krevet te je dirao po spolovilu, doticao je svojim spolovilom i sve to uz riječi: “Da ne bi bila pod stresom kada odrasteš!”

Obrazlažući nepravomoćnu presudu, sutkinja je kazala da je nedvojbeno utvrđeno da je 35-godišnjak počinio to za što ga se tereti.

– Vi ste ovdje govorili da vaša kći laže i da ju je na to nagovorila njena majka. No ovaj sud nije našao dokaza za to jer je dijete svojim riječima, prikladno svojim godinama, u više navrata ispričalo što se dogodilo. Uz to je provedeno detaljno psihijatrijsko-psihologijsko vještačenje, iz kojeg proizlazi da je djetetov iskaz vjerodostojan – kazala je sutkinja.

>> U Hrvatskoj država ne nadzire što rade osuđeni pedofili

>> Usred dana ispred škole dirao djevojčice

Komentara 3

SA
samoborka
15:42 11.11.2014.

2 godine zatvora!?? 2!!!??? Ma bravo pravna drzavo i doticni suce ili sutkinjo!!! 10 godina zatvora plus kastracija!!!

KO
kobac19
16:47 11.11.2014.

za takve stvari su svetinja šerijatski zakoni...

Avatar ivek
ivek
16:53 11.11.2014.

ovo je ludnica kaj se desava kod nas..... zakon dopusta da otac i kcer imaju spolne odnose i majka i sin,, ako su strai od 14 godina..... ovo je bolest danasnjice i ubrzo ce sve ovo postat bolesno.. tak je je pocelo da pesom se moze zivjet i ostalim zivotinjama... koliko ima bolesnika,, jos je gore da pravosudje ovako nesto dopusta,,, vjerovatno u pravosudju sjede sam manijaci p pederi i pedofili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije