Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ OČAJNA
Povratak na članak

Otac bjegunca Ivana Božića ispričao detalje: 'Morat će odgovarati za ovo. Daj Bože da se preda'

Ivan je iznimno inteligentan, vjerujte mi, on je lumen, samo je otišlo u krivome smjeru, totalno krivom smjeru. Mi smo godinama radili na tome, ispričao je otac Ivana Božića

Komentari 7

KO
koraknaprijed
13:00 01.12.2022.

Ovo nikako ne sluti na dobar završetak.

VL
DU
Deleted user
13:00 01.12.2022.

Može pričat što hoće ali u Solinu je nešto generalno problematično i odgoj je općenito zakazao kad je toliko dilera i kriminalaca. Sve te pričice padaju u vodu, razmažena djeca bez discipline koju roditelji u tome podržavaju

VL
BE
Berri
13:37 01.12.2022.

Otac je sve jasno rekao. Unatoč naporima obitelji ishodi obiteljskog odgoja nisu bili pozitivni. Sada tu nastupaju institucije. Maloljetniku je moguće izreći tzv. odgojne mjere. Odgojne mjere su sudski ukor, posebne obveze, pojačana brigu i nadzor, pojačana brigu i nadzor uz dnevni boravak u odgojnoj ustanovi, upućivanje u disciplinski centar, upućivanje u odgojnu ustanovu, upućivanje u odgojni zavod, upućivanje u posebnu odgojnu ustanovu. Što je u konkretnom slučaju primijenjeno u slučaju Ivana Božića? Kakvi su ishodi bili?

VL
BE
Berri
12:23 01.12.2022.

Taj dečko je već trebao biti u zatvoru, do dobivao je uvjetne kazne

VL
ZO
zoran234
12:52 01.12.2022.

Predat će se on kad se dobro otrijezni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.