Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite Bodypack 2u1 školsku torbu na kotačima!

Bodypack
30.06.2020.
u 17:15

Hit ruksaci iz Francuske u svim trgovinama Narodnih novina d.d.!

Francuska tvrtka Bodypack iz Lyona jedan je od vodećih europskih proizvođača ruksaka za školu, putovanja, sport i slobodne aktivnosti poznatih po izuzetnoj kvaliteti materijala te odličnom dizajnu. U bogatoj Bodypack ponudi svatko može pronaći pravi ruksak za svoje potrebe po povoljnoj cijeni.

U ovogodišnjoj Bodypack kolekciji hit su ruksaci linije Make My Pack koji osvajaju kvalitetom, francuskim šarmom i velikom funkcionalnošću. Make My Pack ruksaci imaju podložene prilagodljive naramenice, veliki pretinac, odvojivi prednji vanjski džep - jedan jednobojni i jedan s uzorkom. Uz ove ruksake dolazi i vrlo praktična zasebna torbica za rame. Ruksaci koji nude 3 u 1: klasični ruksak, odvojiv džep koji može poslužiti kao torbica ili novčanik te torbicu za nošenje preko ramena.

Bodypack ruksaci su prije nekoliko godina stigli i na hrvatsko tržište, a možete ih pronaći u prodavaonicama Narodnih novina d.d. širom Hrvatske i u web-shopu
e-trgovina.nn.hr.

Pored Bodypack asortimana, u Narodnim novinama d.d. možete pronaći najveći izbor i najbolju ponudu kvalitetnih školskih torbi, pernica, pisaćeg pribora i kompletne školske opreme i uredskog pribora.

Za školarce u nižim razredima osnovne škole idealne su Bodypack 2u1 torbe sa svjetlećim kotačićima koji se mogu nositi na leđima ili vući po podu. Teški su svega oko 1,5 kg, imaju teleskopsku ručku, spremnik za naramenice, dva pretinca i prednji džep.

Narodne novine d.d. daruju vam dvije Bodypack školske torbe 2u1 sa svjetlećim kotačima, a sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje. Nagrađujemo dva najkreativnija odgovora, jedan sa rozom te jedan sa plavom Bodypack školskom torbom na kotačima. Natječaj traje od 1. - 10. srpnja.

Dobitnice:

Dajana Jelena Dusper
Milena Bodrozic

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije