Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite 5.000 kn svaki tjedan u najjačoj nagradnoj igri MultiPlusCarda!

MultiPlusCard
02.11.2021.
u 15:08

MultiPlusCard je pokrenuo nagradnu igru u kojoj će do 21. studenoga biti moguće svaki tjedan osvojiti 5 tisuća kuna.

Put do nagrade ide preko otvaranja mobilne aplikacije MultiPlusCard i njezinog ažuriranja, a članovi u tjedno izvlačenje ulaze korištenjem najmanje jednog kupona tjedno, pri čemu ih u mobilnoj aplikaciji čeka više od 50 kupona.

Svaki tjedan će s pet tisuća kuna na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke MultiPlusCard nagraditi petnaest sudionika, a svaki sudionik može biti dobitnikom četiri puta i osvojiti jednu nagradu tjedno.

Ovom nagradnom igrom želja nam je bila nagraditi korisnike naše mobilne aplikacije, ali i potaknuti sve naše članove koji je još nemaju da ju preuzmu i otkriju sve prednosti njenog korištenja“, rekla je Marija Vintar, voditeljica marketinga MultiPlus Carda.

Više informacija potražite ovdje.

Podsjećamo, mobilna aplikacija MultiPlusCard  je prema ocjeni časopisa Vidi jedna od 50 najboljih hrvatskih mobilnih aplikacija, a članovi je mogu koristiti kao elektroničku MultiPlus karticu te tako jednostavnim skeniranjem barkoda na zaslonu mobitela sakupljati i iskorištavati BONUS kune. Ona pruža i brojne dodatne mogućnosti: uvid u novosti i ponude MultiPlusCard partnera, pregled i korištenje kupona s popustima te mogućnost spremanja odabranih kupona u wallet, uvid u stanje računa, pregled ušteda i transakcija, upravljanje korisničkim profilom i mogućnost učlanjenja u MultiPlusCard program. Mobilna aplikacija MultiPlusCard broji preko 100 000 aktivnih korisnika, a do sada ju je preuzelo oko 140 000 korisnika.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije