Naslovnica Vijesti Hrvatska

Osvojite 10x klima-uređaj uz Večernji list

20. lipnja prvi kupon velike Večernjakove nagradne igre.
19. lipnja 2017. u 16:35 2 komentara 1226 prikaza

Stiže nam rekordno vruće ljeto, a vi nemate klimu? Ne brinite se – jer vaš Večernji list u pravi trenutak daruje 10 klima-uređaja i spašava vas od neugodnih vrućina.

Sve što trebate napraviti kako biste osvojili klima-uređaj i uživali u svježini doma jest skupiti 3 kupona u razdoblju od 20. do 23. lipnja. Prvi kupon izlazi 20. lipnja, zato požurite po svoj primjerak Večernjeg lista i osigurajte si osvježenje idealnim rješenjem za ljetne vrućine! A 23. lipnja bit će objavljen i džoker kupon, ako ste slučajno propustili jedan od prethodnih kupona.

Tri sakupljena kupona (ili 2 različita nagradna kupona i džoker kupon) ispunite osobnim podacima i pošaljite na adresu:

Večernji list d.o.o.

„Za nagradnu igru – U vruće dane Večernji osvježenje daruje “

p.p. 915

10002 Zagreb

Pošiljke s 3 ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 30. lipnja 2017. u 18 sati kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se u prostorijama Večernjeg lista 3. srpnja 2017. u 14 sati. Bit će izvučeno 10 dobitnika.

Sutra požurite po svoj primjerak Večernjeg lista i 1. kupon jer u vruće dane Večernji osvježenje daruje!

 | Autor :

Elipso

  • EldersRealm:

    Slabo se prodaju novine? Mozda bi trebali poraditi na kvaliteti i objektivnosti? Nekad su nagrade bili automobili, a nakon strmoglavog pada Vecernjeg, nekad respektabilnih novina i skretanja u lijevo, bolje od klima uredjaja ne ide? Uskoro ce vam i portal ... prikaži još! biti pust, jer ne trpite kritiku nego po istoj toj lijevoj doktrini sve koji se s vasom propagandom ne slazu, banirate. Jel gazda u Beogradu zadovoljan rezultatima ili mu pad prihoda pocinje smetati?

  • barba1961:

    Adresa-u Hrvatskoj pošti u Zagrebu. Zar nije jednostavnije i brže napisati 10002 Zagreb. Imamo sreće da sjedište tvrtke nije u Bjelovaru. Molim odgovornu osobu da konačno počne razmišljati.

Message