Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite 10x klima-uređaj uz Večernji list

PR
Autor
PR članak
19.06.2017.
u 16:35

20. lipnja prvi kupon velike Večernjakove nagradne igre.

Stiže nam rekordno vruće ljeto, a vi nemate klimu? Ne brinite se – jer vaš Večernji list u pravi trenutak daruje 10 klima-uređaja i spašava vas od neugodnih vrućina.

Sve što trebate napraviti kako biste osvojili klima-uređaj i uživali u svježini doma jest skupiti 3 kupona u razdoblju od 20. do 23. lipnja. Prvi kupon izlazi 20. lipnja, zato požurite po svoj primjerak Večernjeg lista i osigurajte si osvježenje idealnim rješenjem za ljetne vrućine! A 23. lipnja bit će objavljen i džoker kupon, ako ste slučajno propustili jedan od prethodnih kupona.

Tri sakupljena kupona (ili 2 različita nagradna kupona i džoker kupon) ispunite osobnim podacima i pošaljite na adresu:

Večernji list d.o.o.

„Za nagradnu igru – U vruće dane Večernji osvježenje daruje “

p.p. 915

10002 Zagreb

Pošiljke s 3 ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 30. lipnja 2017. u 18 sati kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se u prostorijama Večernjeg lista 3. srpnja 2017. u 14 sati. Bit će izvučeno 10 dobitnika.

Sutra požurite po svoj primjerak Večernjeg lista i 1. kupon jer u vruće dane Večernji osvježenje daruje!

Sretni dobitnici su:

Ilija Kukoleča (Dugo selo)
Josipa Filko Matanović (Bjelovar)
Slava Tudić (Podravske Sesvete)
Stipan Ðuzel (Imotski)
Stjepan Herceg (Metković)
Ivan De Zan (Pakrac)
Zlatko Kukec (Zagreb)
Dominik Kantoci (Veliko Trgovišæe)
Bruno Matanović (Bjelovar)
Mihajlo Magoč (Vukovar)

Čestitamo!

Komentara 2

EL
EldersRealm
19:33 19.06.2017.

Slabo se prodaju novine? Mozda bi trebali poraditi na kvaliteti i objektivnosti? Nekad su nagrade bili automobili, a nakon strmoglavog pada Vecernjeg, nekad respektabilnih novina i skretanja u lijevo, bolje od klima uredjaja ne ide? Uskoro ce vam i portal biti pust, jer ne trpite kritiku nego po istoj toj lijevoj doktrini sve koji se s vasom propagandom ne slazu, banirate. Jel gazda u Beogradu zadovoljan rezultatima ili mu pad prihoda pocinje smetati?

BA
barba1961
11:49 20.06.2017.

Adresa-u Hrvatskoj pošti u Zagrebu. Zar nije jednostavnije i brže napisati 10002 Zagreb. Imamo sreće da sjedište tvrtke nije u Bjelovaru. Molim odgovornu osobu da konačno počne razmišljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?