Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski jackpot

Osvojio gotovo 102 milijuna eura na lutriji

euromillions lutrija
AFP/PIXSELL
22.12.2012.
u 15:28

Igra na sreću "Euro millions" najveća je zajednička lutrija u više država, a u izvlačenju dva puta tjedno sudjeluje minimalno 20 milijuna igrača iz devet europskih zemalja

Kombinacija brojeva 3 5 22 40 42 3 10 bila je dobitna za jednog Francuza koji je jučer u igri na sreću "Euro Millions" osvojio čak 101.835.641 eura. Sretni dobitnik ima rok od 60 dana da se javi za preuzimanje nagrade, javlja francuski L`express.

Igra na sreću "Euro millions" najveća je zajednička lutrija u više država, a u izvlačenju dva puta tjedno sudjeluje minimalno 20 milijuna igrača iz devet europskih zemalja: Francuske, Velike Britanije, Španjolske, Portugala, Luxemburga, Švicarske, Austrije, Belgije i Irske, a svaki igrač ima 1:116.531.800 šanse za pogoditi dobitnu kombinaciju od sedam brojeva. Cijena standardne kartice za svako izvlačenje iznosi 2 eura, 2 funte ili 3 švicarska franka.

Jučerašnji jackpot, s kojim dobitnik može kupiti 2,5 tone zlata, treći je osvojeni dobitak na lutriji "Euro millions“ u Francuskoj, tek mjesec i pol dana nakon što je 13. studenog u istoj zemlji osvojen jackpot od čak 169 milijuna eura.

>> Rekordni jackpot – U SAD-u glavni zgoditak vrtoglavih 580 mil. dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije