Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raznježio mnoge

Heroj Boško! Osvojio 300.000 kuna pa pola iznosa dao ljudima iz svog kraja

boško
Foto: 24sata
26.01.2019.
u 15:13

"Da ne bi ono što se kaže 's đavlom došlo - s đavlom ošlo', on je to fino odlučio potrošiti nešto na renoviranje, obiteljske kuće, nešto rodbini i nešto je donirao u humanitarne svrhe"

"Sto kuna sam ubacio preko računa i onda sam igrao pet ruku i onda se samo odjednom na mobitelu pojavilo 'Jackpot", prepričava Boško novinarima RTL-a svoju priču  osvojenom dobitku.

Osvojio je jackpot od 300.000 kuna, a svojom gestom raznježio je mnoge. Naime, većinu osvojenog iznosa podijelio je, dio je dao svojoj obitelji, a dio djeci koja su najpotrebitija pa je s time postao pravi heroj Sinja i okolice.

Obitelj mu je također presretna kao i s osvojenim dobitkom kao i s njegovom gestom.

"Dao mi je tablet, kupio mi je za rođendan bičava, bombone, četkicu za zube", prepričava njegov nećak Šimun.

100 tisuća kuna donirao je i Anti Matiću, ocu djeteta koji često mora na skupe operacije i kojeg ova gesta nije iznenadila.

"Većina tih siromašnih imaju više osjećaja jer su više pogođeni s tim stvarima i onda oni to razumiju, a ovi bogati, oni ne razumiju baš sirotinju", kazao je Ante.

"Da ne bi ono što se kaže 's đavlom došlo - s đavlom ošlo', on je to fino odlučio potrošiti nešto na renoviranje, obiteljske kuće, nešto rodbini i nešto je donirao u humanitarne svrhe", komentirao je Vojo Barać iz Udruge tjelesnih invalida grada Sinja.

Boško kaže da će nastaviti igrati i dalje dok ne osvoji milijun kuna, a onda će otići u mirovinu.

Boško inače živi s majkom i bratom Joškom na katu kuće, a u prizemlju je brat Mario sa suprugom Ivanom i njihovo četvero djece. To su Antonija (9), Lana (12), Katarina (14) i Šime (6), prenose 24sata.

>> Pogledajte video i saznajte kolike su zapravo plaće po zanimanjima u Njemačkoj

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
15:55 26.01.2019.

Ljudina

ĆI
Ćirosine
15:57 26.01.2019.

Ima još dobri judi...

SM
san.martino
18:14 26.01.2019.

Bravo!Ti si osoba godine a ne tamo neki modrici,dalici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije