Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta zbog iranskog generala?
Povratak na članak

Napadi na američke snage, pale i prve žrtve

Napad je u Keniji izvela somalska militantna skupina Al Šabab, a Iranske sigurnosne snage istražuju tko je odgovoran za napade u Bagdadu

Komentari 8

Avatar oxi
oxi
08:11 06.01.2020.

Ovo je smiješno. "Novinar" u podnaslovu teksta stavi :"Osveta zbog Iranskog generala". Al-Shabab je dio Al-Qaide i surađuje sa ISILOM;dvije terorističke organizacije za čije je uništenje na prostoru Iraka i Sirije najzaslužniji upravo general Sulejmani. Vojne formacije koje je on organizirao su u borbi protiv Islamske Države izgubile 30 000 boraca ali su uspjele obraniti Bagdad i na kraju osloboditi cijeli Irak i sad ista ta Islamska Država osvećuje njegovu smrt. Ima logike.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
00:13 06.01.2020.

Počelo je počelo,Žućo što ti je to trebalo???

VL
SO
Sotona
10:50 06.01.2020.

Lansirane su rakete i na američko veleposlanstvo u Bagdadu drugi dan za redom uslijed čega je ozljeđeno troje ljudi. Da se pojasni jadnima i naivnima o čemu se radilo tamo . Mnoge rakete Da se razumijemo rakete su bile onene koje mi koristimo za proslavu nove godine . Osim naoružanja - noževa koriste i ti borci i tako naoružanje . Kako se neki jako prepadnu napada tih snaga potrče počnu bježati u mraku neko se udri u nogu neko se baci nezgodno na pod. Da se odmah razumijemo velika razlika je u naoružanju . USA i gladnih nepismenih stanovnika pustinje i pustoši .. Sjećam se dobro od prije petnaestak godina kad sam gledao na Njemačkoj TV postaji napad na Izrael od palestinaca sa preko 250 raketa na Telaviv zbog slabog dometa ( zna se što im se prodje što je dozvoljeno - moguće proizvoditi bilo je tada 3 pogotka u predgrađe izraela smrtonosna ( zbog malog dometa ). Jedan Palestinac je smrtno stradao , jedna žena isto pao je dio nekih cigli na nju i jedan stari izraelac je zadobio srčani napad od straha uzbuđenja kad je raketa pala mu u dvorište i nije eksplodirala ...

VL
ZE
Zeus609
00:41 06.01.2020.

Navijam za istok... Zapad je trul :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.