Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVARSKI SUPER HEROJ

Osvanuli plakati s likom Ivana Penave: 'Otvaram otvorene firme', 'Zapošljavam Vukovarce ako su u HDZ-u'

Ivan Penava
05.01.2017.
u 17:20

Umjesto veliko S na prsima napisano je HDZ dok na dnu plakata stoji slogan HDZ-a s zadnjih parlamentarnih izbora „Vjerodostojno“

Na nekoliko lokacija u Vukovaru su tijekom protekle noći pojavili se plakati s likom vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave odjevenoga kao Supermen.

Na vrhu plakata nalazi se veliki naziv „Vukovarski super heroj“, a ispisane su i tri poruke: „Otvaram otvorene firme“, „Mijenjam pravilnike po svojim potrebama“ i „Zapošljavam „Vukovarce“ (ako su u HDZ-u)“.

Umjesto veliko S na prsima napisano je HDZ dok na dnu plakata stoji slogan HDZ-a s zadnjih parlamentarnih izbora „Vjerodostojno“. Na plakatu nema imena autora. Penava se jučer nije javljao na naše telefonske pozive niti je odgovorio na poslani SMS.

Kako smo doznali u gradskoj upravi tijekom današnjeg dana bio je na službenom putu u Zagrebu. Inače, ovo nije prvi put da se u Vukovaru pojavljuju plakati na kojima se autori poigravaju s svojim političkim suparnicima, gradonačelnicima… 

>> Ured gradonačelnika: Informacija da je Penava oštro osudio postupak je netočna

Komentara 40

BI
bijelocrveni
17:36 05.01.2017.

Vauuuu! Prekrasna akcija partizana! U njihovom stilu, preko noci, kao i postavljanje cirilicnih ploca.

PI
pinkec
18:25 05.01.2017.

Očito "Šešeljovoj pješadiji" smeta uspješni Vukovarski gradonačelnik, što je siguran znak da je na pravom putu! Ivane samo naprijed!

Avatar kenj@c
kenj@c
17:49 05.01.2017.

kako večernji samo pronađe ovakve stručne novinare?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije