Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslana šala

Osvanule osmrtnice: Kukuriku vlada umrla

Grubišno Polje osmrtnice
Foto: Michael Palijan
1/2
31.03.2014.
u 14:53

Osmrtnice su se pojavile u Grubišnom Polju i Slavonskom Brodu, autor je nepoznat

U "dubokoj boli", javljamo svim rođacima, prijateljima, poznanicima te svim građanima da je naša "draga" Kukuriku vlada umrla uslijed borbe s vlastitom nesposobnošću i za sobom ostavila ožalošćeni državni proračun, rekordni deficit, galopirajuću nezaposlenost, netaknute EU fondove i prazne džepove tugujućih građana. Plan 21.

Sadržaj je to osmrtnice koja je jutros osvanula na oglasnom prostoru u Grubišnom Polju, gdje inače stanovnici lijepe osmrtnice. Je li riječ o uranjenoj prvotravanjskoj šali, potezu političkih protivnika vlada ili je to nešto treće, još nije poznato.

Foto: Michael Palijan

No, s obzirom na to da ima dojava o sličnom potezu i u drugim gradovima u Hrvatskoj, očito je nacionalno organizirana akcija. U policiji za sada nemaju prijava protiv nepoznatih počinitelja.

Tijekom dana je i u Slavonskom Brodu oblijepljeno više takvih, neobičnih osmrtnica.

Komentara 62

SW
swic
11:24 31.03.2014.

Pokoj im vjecni ! Da dade Bog da neustanu od mrtvih .

LE
lea3010
11:04 31.03.2014.

i neka su, trebala je umrijeti i prije...

Avatar tituš
tituš
11:32 31.03.2014.

Ne nije ovo "neslana" šala, ovo je na žalost naša tužna zbilja, samo šteta da autori još nisu odredili mjesto, način vrijeme sahrane!! Predlažem da se odluče na varijantu spaljivanja, kako se ne bi ustali kao zombiji, a da njihovi ostaci što manje smrde, zagađuju zemlju i okoliš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije