Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'krivo mjesto'

Provalnik bježao od policije pa skočio u jezero, a tamo ga ubio aligator

Aligator
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
08.12.2015.
u 19:25

- Sakrio se na pogrešnom mjestu - rekla je stanovnica Barefoot Baya Laura Farris

Osumnjičenik za provalu skočio je u jezero u američkoj saveznoj državi Floridi da bi se sakrio od policije, no ondje ga je ubio aligator dugačak oko 3,3 metra.

Šerif okruga Brevard Tod Goodyear kazao je kako je 22-godišnji Matthew Riggins rekao svojoj djevojci da će biti u Barefoot Bayu kako bi počinio provale s još jednim osumnjičenikom, javlja Fox NewsVlasti su 13. studenog primile dojavu da dva sumnjiva muškarca u crnom hodaju iza kuća, a Rigginsov nestanak prijavljen je sljedeći dan.

Prema Goodyearovim riječima, ronioci su njegovo tijelo pronašli 10 dana kasnije u obližnjem jezeru, a ozljede sugeriraju da ga je aligator povukao ispod površine.

– Sakrio se na pogrešnom mjestu – rekla je stanovnica Barefoot Baya Laura Farris za Bay News 9.

Vlasti su izvijestile da se Riggins utopio te da je aligator koji se ponašao agresivno prema roniocima, uhvaćen i eutanaziran.

Druga osumnjičena osoba završila je u pritvoru. 

>> Umjesto policije mladića 'uhitio' aligator

Komentara 5

Avatar Dameanu
Dameanu
19:57 08.12.2015.

A zasto su ubili aligatora?

DA
dangebandi
20:25 08.12.2015.

I to bez suđenja. Ni jamčevinu mu nisu ponudili ko krokodilu Mamiću

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:49 08.12.2015.

Aligator ima dugu ili kratku cijev ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije