Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko komšić

Osudio dolazak Plenkovića: 'Ne dopustimo da nam vikend glasači određuju sudbinu'

Dusko Marusic/PIXSELL
05.10.2018.
u 11:15

Ustvrdio je kako se 'iz Hrvatske na dan izbora spremaju kolone autobusa' s glasačima s ciljem utjecanja na rezultate izbora za Predsjedništvo BiH i državni parlament

Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić u petak je osudio dolazak u BiH predsjednika HDZ-a i hrvatske vlade Andreja Plenkovića zbog javnog iskazivanja potpore predsjedniku HDZ BiH Draganu Čoviću u utrci za novi mandat u bosanskohercegovačkom državnom vrhu ocijenivši kako dužnosnici iz Hrvatske i Srbije "upadaju u BiH poput razbojnika i hajduka" miješajući se u izborni proces.

U izjavi koja je dostavljena medijima u BiH Komšić je reagirao na sudjelovanje premijera Plenkovića na završnom predizbornom skupu HDZ BiH koji je u četvrtak održan u Mostaru.

Ustvrdio je kako se "iz Hrvatske na dan izbora spremaju kolone autobusa" s glasačima s ciljem utjecanja na rezultate izbora za Predsjedništvo BiH i državni parlament.

"(Srbijanski i hrvatski) dužnosnici kao razbojnici i hajduci upadaju u našu državu, nepozvani agitiraju za svoje eksponente (Milorada) Dodika i Čovića", izjavio je Komšić pozvavši svoje simpatizere da u što većem broju izađu na birališta u nedjelju i time, kako je kazao, osiguraju da BiH očuva ono što je krvlju obranila u ratu.

"Nećemo dopustiti da njihovi vikend glasači odrede sudbinu naše države", poručio je Komšić pozvavši da se glasovanjem spriječe nakane podjele BiH.

Komšić i Čović u predizbornim anketama vode u utrci za poziciju hrvatskog člana Predsjedništva BiH dok ostalo troje kandidata Diana Zelenika iz HDZ 1990, Boriša Falatar iz Naše stranke (NS) i Jerko Ivanković Lijanović daleko zaostaju iza njih.

>> Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Bernardića u Saboru

Ključne riječi

Komentara 23

KA
kamenjar0404
11:31 05.10.2018.

Ovaj benevrek bi predvodio Hrvate a svaka mu rijec protiv Hrvata i Hrvatske !!!! Nevidjeni ljigavac !!!!

DU
Deleted user
11:48 05.10.2018.

Za tog komsica hrvati nikada neće glasati. Glasovi koje prebrojavaju ankete su muslimanski glasovi. Ukoliko ovaj pobjedi i ovo malo hrvata će iscuriti u hrvatsku. Definitivna katastrofa. .

TO
torente
14:01 05.10.2018.

Ili hercegovci u Hrvatskoj na vlasti pljackaju Hrvatsku ili u Bosni rade protiv svog naroda. Stvarno su najveci kriminalci sto hodaju zemljom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije