Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI AKCIJE
Povratak na članak

Osuđenom za likvidaciju Pukanića majka u zatvor slala porniće i Cecine spotove

Ono što Mafalani, a ni njegova majka nisu znali, bilo je da se njihova komunikacija tajno nadzire. Doznajemo detalje akcije.

Komentari 5

SM
siki_miki
20:36 21.01.2022.

Bas je cudoredan taj zatvor :)

VL
PR
prokurator
19:49 21.01.2022.

čuj ovo, detalji AKCIJE. kolko je specijalaca trebalo uhvate tipa koji u ćeliji skriva nešto? dal je i interpol pomagao? dal su sredstva povučena iz fondova za ovu zahtjevnu akciju mup-a?

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:28 21.01.2022.

To je druga kultura drugi mentalitet. Nasima cudno drugima tamo normalno. To nasi nikako da shvate.

VL
RA
radolizem
20:42 21.01.2022.

Meni je ovo toliko smiješno, da ne mogu vjerovati. Našli mu Cecine CD-ove i porniće. Za to je bio potreban USKOK? Ako USKOK treba obavljati pretrage pisama umjesto da to odradi sigurnosna stručna služba u zatvoru, onda je najbolje da sve pravosudne policajce pošaljemo u njihove klijeti, a da USKOK preuzme njihov dio posla. Niti jedna nedopuštena stvar ne smije doći do zatvorenika, a ako dođe, onda je očito da ne znaju raditi posao. U zatvorima civiliziranih zemljama policija otvori svako pismo, izdvoji sigurnosno upitne stvari i nikakav pornić ne može do zatvorenika. Po ovome ispada da se putem pisama može poslati cijanid, kokain, dijamantna pila jer policija ne otvara pisma. Loše, vrlo loše!

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:29 21.01.2022.

To uvjek i ide u jednom paketu sa Arkanom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.