Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA O 'LEX VLAHUŠIĆU'
Povratak na članak

Osuđeni za podmićivanje zastupnika mogu na izbore

Na Ustavnom sudu, doznaje se, odluka je pri kraju, a odlučivat će se vjerojatno u četvrtak, a najkasnije idući tjedan

Komentari 9

ST
steve
23:57 05.04.2017.

Ako si za nesto kriv mici se sa tog radnog mjesta prije nego te nadredeni smjene, tako je u pravnim drzavama svijeta. To je komunjarsko naslede u kojem moze i ovako i onako, jednostavo receno "POLITICKA ZABOKRECINA".

VL
SA
samuraj
07:09 06.04.2017.

Pa naravno , jer kada nebi mogli ,morala bi odstupiti kompletna politička,,elita ", bez obzira na stranačku pripadnost. Koliko je u ovoj državi krađe,nepotizma, uhljebljavanja i sličnih radnji,čudo je da uopće i funkcionira. Ovo što se i kako radi jeje jednostavno strašno za gledati.

VL
DU
Deleted user
09:31 06.04.2017.

Kod nas svaka vlada i svaki politicar/kriminalac ima svoj "lex": - lex " Josip Perkovic" - lex " Ivica Todoric" - lex "Andro Vlahusic" Primjeri kako ipak nisu prid zakonom svi jednaki. Niki su ipak malo "jednakiji".

VL
AA
aaagotal
06:58 06.04.2017.

Gledam na takve stvari otprilike na ovakav način! Ako neku osobu tuži neka civilna osoba svakako nije isto kada ga da zatvoriti DORH!? Kada to učini DORH, učinjeno je to sa deset i više okaza!?

VL
DO
doktorica
09:07 06.04.2017.

ako je kriv neka odstupi,da su malo pošteni svi koji su se ogriješili o zakon i ovaj narod povukli bi se.Ali tko bi onda ostao?!

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
11:17 06.04.2017.

Obični ljudi moraju donijeti potvrde o nekažnjavaju a oni koji bi trebali voditi državu i narod mogu biti zadnji kriminalci.

VL
AU
aunick
13:26 06.04.2017.

Drzava, hajde molim te kakva drzava? Drzava u kojoj po ustavu vladaju lopine i lopovi, drzava u kojoj se ustavni suci dvoje oko obluke da li je po ustavu procesuirati i kazniti lopine. Mislio sam da cu jednog dana doziviti da je moj stari kraj evolvirao, postao dostojan covjeka, postenja pa cak i razuma. Kad bi zivio jos jedan zivot nebi vam se vratio iako yos uvijek i poslije pol vijekovnog izbivanja kazem da sam po podrjieklu Hrvat. Ustanite posteni Hrvati, ocistite zamlju od sljama. Vi to zasluzujete.

VL
PI
pinkec
00:47 06.04.2017.

Evo kriminala na najvisem nivou!

VL
TA
tanjaraf
05:11 06.04.2017.

Katastrofa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.