Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DNK potvrda

Osuđena na 10 godina zatvora jer je otela bebu prije dva desetljeća

Zatvor, ilustracija
Thinkstock
16.08.2016.
u 06:30

Žena u dobi od 51 godine uhićena je 2015. nakon što je primijećena nevjerojatna sličnost između otete djevojčice i druge djevojčice u školi.

Južnoafrički sud osudio je ženu na deset godina zatvora jer je otela bebu iz bolnice prije 19 godina i odgajala ju kao svoje dijete, samo nekoliko kilometara dalje od doma njezinih bioloških roditelja.

Žena u dobi od 51 godine uhićena je 2015. nakon što je primijećena nevjerojatna sličnost između otete djevojčice i druge djevojčice u školi. DNK testovi dokazali su da su djevojčice sestre. Djevojčica ne želi živjeti s biološkim roditeljima već ostati sa ženom koju smatra majkom.

Budući da je ova osuđena, nakon što je sud odbacio njezinu priču kako joj je beba bila predana na željezničkoj stanici, djevojčica je odlučila ostati sa njezinim suprugom kojeg smatra ocem.

>>Brazilska policija spasila otetu punicu Bernieja Ecclestona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije