Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio oprost
Povratak na članak

Osuđeni ratni zločinac tvrdi da se preko njega pokušao potaknuti sukob Armije BiH i HVO

Zornić je zajedno s još šest pripadnika Armije BiH pred Okružnim sudom u Sarajevu 1993. godine pravomoćno osuđen na deset godina i dva mjeseca zatvora nakon što je proglašen krivim po zapovjednoj odgovornosti za ubojstva civila hrvatske i srpske nacionalnosti u tom gradu potkraj 1992. godine

Komentari 2

DU
Deleted user
16:39 28.09.2019.

Kad ćete napokon shvatit da su nam Muslimani ili kako sebe zovu bošnjaci veća prijetnja id Srba.Srbe smo porazili i oni sad mogu samo da cendraju.Ali ovi su puno opasniji.

VL
DA
damascus
13:42 28.09.2019.

Nisam vidio previše osuđenih ratnih zločinaca koji su se pokajali, kao i ovaj, negiraju, svi su drugi krivi. Jedino se pokajao Babić u Hagu i poslje počinio samoubojstvo. Ako ga nisu Srbi zbog toga "maknuli"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.