Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rATNI ZLOČIN U VIŠEGRADU
Povratak na članak

Osuđen na 20 godina zatvora za stravično pogubljenje 57 civila

U optužnici Tužiteljstva BiH stoji kako je upravo Radomir Šušnjar bio taj koji je zatočenim civilima zapovjedio da u koloni uđu u kuću, a posljednjeg civila u toj koloni je osobno ugurao i zaključao vrata

Komentari 2

Avatar ehlbert13
ehlbert13
13:39 30.10.2019.

I dan danas velikosrpski fašizam (jedini u Europi nakon II Svj. rata) štiti i brani ovakve zločince i njihova (ne)djela, pokušavajući izjednačiti zločince i žrtve, agresore i napadnute. Vučić, šešelko-zenički veseljko, Dača mali Zloba, Toma grobar, Vulin mali od Miree Marković, Drecun, rehabilitacija osuđenih ratnih zločinaca i egzekutora po Dodikistanskim vuko.....ma, spomenici zločincima u Vukovaru...ekipa koja je prije 30tak godina aktivno sudjelovala ili huškala na ovakve zločine, a danas ih nastoji rehabilitirati...

VL
DU
Deleted user
18:39 30.10.2019.

SPC će od Radomira napraviti sveca i velikomučenika a Dodik će mu dati ulicu u Banja Luci i karađorđevu zvezdu za ratne zasluge .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.