Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
socijalna skrb
Povratak na članak

Oštrija naplata alimentacije i lakše oduzimanje roditeljske skrbi

Ubuduće će se pažljivije postupati s djecom tijekom razvoda i onom bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Komentari 1

XE
Xenia007
19:08 01.01.2013.

Uvedite sve sto ste naumili po sistemu bolesnog zapada pa cete imati jos bolesniji narod. Djeca koju bude drzava odgajala i stitila od roditelja i to bez trunke ljubavi, ce biti retardi i patoloski slucajevi u vec nekoj drugoj generaciji. Imat cete radno nesposobne ljude i nesiguran sustav u svakom pogledu. Na sve strane cete strcati od socijalnih slucajeva gore nego sada. Za sve cete kriviti roditelje kojima ste doslovno otimali djecu a roditelji ce biti samo hranitelji bez prava na svoju djecu i njihov odgoj. Imat cete vise smrtnih slucajeva roditelja i djece ovim zakonom jer u jednu ruku cete moci roditeljima oduzeti djecu zbog sitnica i napraviti cijeli kaos u njihovim zivotima a u drugu ruku cete roditelje financijski izrabljavati po semi sve se to placa i nista nije gratis, pa ce roditelji morati placati nekog treceg da se brine o njihovoj djeci iako su to i sami u stanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.