Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUP

Ostojić poništio Karamarkove natječaje za kadar u MUP-u

ranko ostojic
Igor Kralj/Pixsell
03.01.2012.
u 15:45

Ministar Ostojić nedavno je najavio da će se vrlo brzo mijenjati i Zakon o policiji.

Kako je prije i najavljeno, ministar policije Ranko Ostojić poništio je interne natječaje za imenovanje rukovodećeg kadra u Ministarstvu unutarnjih poslova, koje je neposredno prije parlamentarnih izbora raspisao bivši ministar Tomislav Karamarko pa je bilo protumačeno da je želio osigurati mjesta svojim ljudima.

>>Ranko Ostojić ukida Karamarkove natječaje i kreće sa smjenama

"Obustavlja se postupak internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, objavljen na web-stranicama Ministarstva uprave i web-stranicama Ministarstva unutarnjih poslova 28. studenog 2011. godine zbog bitno promijenjenih okolnosti nakon njegova raspisivanja", piše na internetskim stranicama MUP-a gdje su točno navedena i radna mjesta na koja se natječaj odnosio.

Ministar Ostojić nedavno je najavio da će se vrlo brzo mijenjati i Zakon o policiji, koji je na snagu stupio proljetos te je bio jedan od uvjeta za zatvaranje pregovora s Europskom unijom, odnosno 24. poglavlja, koje se odnosi na pravdu, sigurnost i slobodu.

Komentara 69

OB
-obrisani-
17:24 03.01.2012.

Policijske Barikade, koje su branile Vladu od voljenog naroda su uklonjene još u 2011g

OB
-obrisani-
17:45 03.01.2012.

POLICIJU treba DEPOLITIZIRAT!!!!! KAKO? Svaka politicka stranka-partija kad dodje na vlast dovede svoje policajce.

OB
-obrisani-
17:28 03.01.2012.

Ostojić je ovdje Voljom naroda Vlast je izabrana Voljom Naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije