Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA

Ostojić opleo po Vladi zbog 43 milijuna kuna koje su osigurali za BiH

Ranko Ostojić komentirao je u Saboru slucaj Lozančić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.04.2020.
u 22:37

Vlada je danas za poticaj zdravstva na suzbijanju epidemije u BiH osigurala 43 milijuna kuna.

Saborski zastupnik Ranko Ostojić (SDP) prozvao je HDZ-ovu Vladu zbog paketa pomoći koji je osigurala za zdravstvenu skrbu u Bosni i Hercegovinu.

- Sad se pitam koga bih to trebao prozvati jer je 43 milijuna kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar. Moram vas podsjetiti i da je Vlada Republike Hrvatske 2019. godine Sveučilišnoj bolnici Mostar isplatila 40 milijuna kuna. Prema ranije navedenoj logici bit će HDZ ni za to kriv nije. Na slikama gledate bolnice u Zagrebu nakon potresa i bijelu zgradu Mostarske bolnice - napisao je Ostojić na Facebooku uz fotografije dviju bolnica.

Podsjetimo, Vlada je danas za poticaj zdravstva na suzbijanju epidemije u BiH osigurala 43 milijuna kuna. Novac će se usmjeriti u podmirivanje dijela dospjelih obveza prema dobavljačima lijekova, potrošnog i ugradbenog medicinskog materijala, a osiguran je na pozicijama Ministarstva zdravstva i Središnjeg ureda za Hrvate izvan Hrvatske.

VIDEO Ostojić o GUP-u i Bandiću

Ključne riječi

Komentara 194

Avatar Reconquista
Reconquista
23:05 09.04.2020.

Za te novce smo mogli obnoviti kabine na Titovom Galebu, a ne da se spašavaju životi tamo nekih Hrvata u Mostaru. Ionako ti Hrvati niš ne vrijede. I Jugu su nam srušili...

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
22:47 09.04.2020.

Sramota, za taj novac se moglo obnoviti pola Titovog Galeba. Da, stvarno, što se s Galebom druga Tita, jel istina da su Obersnel i SDP odustali od obnove tog važnog plovnog zdanja i planirani novac utrošili na maske, rukavice i zaštitna odijela, ili sam to sanjao?

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
23:01 09.04.2020.

Hrvatska pomaže Hrvatima u BiH. Smak svijeta!! Apokalipsa!! Jugovići na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije