Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaključak odbora

Ostojić: Grbić nije prisluškivao Linića i Šelebaja

'05.04.2011., Split - Ranko Ostojic u ime SDP-a dao izjavu medijima u vezi afere Daimler pred hotelom Park. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.10.2011.
u 11:27

Ostojić je rekao je da je na svojoj 70. sjednici odbor prihvatio izvješće radne skupine koja je obavila nadzor u MUP-u i Operativno-telekomunikacijskom centru.

Ranko Ostojić, predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, rekao je da je na svojoj 70. sjednici odbor prihvatio izvješće radne skupine koja je obavila nadzor u MUP-u i Operativno-telekomunikacijskom centru (OTC).

– Zaključak odbora je da nije bilo prisluškivanja zastupnika Slavka Linića te jednako tako da ravnatelj policije Oliver Grbić nije prisluškivao ni pratio Vladimira Šelebaja – rekao je Ostojić.

Podsjetimo, istraga se provela na temelju predstavke koju je Slavko Linić u svibnju podnio odboru zbog anonimne prijave kojom ga se tereti za pronevjeru novca Kriznog štaba općine Rijeka namijenjenog obrani Hrvatske 1991. godine, dok se istraga oko Šelebaja provela nakon što je on početkom prošlog mjeseca poslao otvoreno pismo ministru Tomislavu Karamarku da ravnatelj policije Oliver Grbić štiti njegovu bivšu suprugu Dijanu Čuljak, a da njega ilegalno prisluškuje i prati.

Komentara 11

OG
Oger
12:31 13.10.2011.

Da, i oni bi priznali da prisluskuju! Koji je to naivac koji je ocekivao da ce Ostojic priznati!

KU
kukuriku
12:52 13.10.2011.

..jednom-Milicajac, zauvik Milicajac....

TO
Toni50
11:46 13.10.2011.

Ostojić: Grbić nije prisluškivao Linića i Šelebaja, a pravi i jedini dokaz je časna pinirska titova riječ.. kud češ više....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije