Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DRUGOG KRUGA

Ostojić: Bandić je kukavica, odbio je sva sučeljavanja

rajko ostojić,davor bernardić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
22.05.2013.
u 10:54

"Zašto to radi čovjek koji je batman i superman i trebao bi biti nadmoćan svima?"

Davor Bernardić pozvao je zagrebačke SDP-ovce na zajedništvo i jedinstvo, podršku kandidatu za gradonačelnika Rajka Ostojića te pozvao anonimne izvore iz stranke da ne stvaraju razvoj, dok je Ostojić protukandidata Milana Bandića proglasio kukavicom jer je odbio sva sučeljavanja.

- Očekujem sučeljavanje programima, i hvala svim akandidatima koji su se do sada odazivali, osim Bandića. Obećao je da će se sučeliti u drugom krugu, dobili smo pet ponuda i njegov ih je stožer inicijalno prihvatio pa odbio. Zašto to radi čovjek koji je batman i superman i trebao bi biti nadmoćan svima, ne plaši se valjda mene ili novinara. Ili ga je ipak strah i sram jer voli kontrolirane uvjete - kazao je Ostojić.

Bernardić je pozvao sve koji su glasali za SDP i Ostojića da opet izađu na izbore, ali i one građane koji su u nedjelju apstinirali.

- Nije svejedno tko će voditi grad. Ne želim da mladi nastave odlaziti u inozemstvo, pola moje generacije je u Švicarskoj - kazao je Bernardić.

Očito je, kazao je, da će Bandić i HDZ formirati većinu u Skupštini, a SDP će sa svojim partnerima nastaviti raditi da se u grad uvede red. Ostojić je poručio svim građanima nezainteresiranim za izbore, žele li da Judith Reisman opet dođe i da, osim plakete koju je dobila od Bandića, postane počasna građanka.

- Od skupine nezainteresiranih očekujem da porazgovaraju u obitelji što žele i iziđu na izbore - kazao je Ostojić.

Bernardić je demantirao da je šef stranke Zoran Milanović od njega tražio ostavku, a o svemu će, kazao je, kao i uvijek razgovarati u stranci. Na kraju konferencije za medije u središnjicu zagrebačkog SDP-a došla je Višnja Fortuna, predsjednica zagrebačkog HSU-a, da demnostrira podršku umirovljenika Ostojiću s obzirom da se špekulira kako će troje njihovih zastupnika otići iz koalicije i prikloniti se Bandiću.

>> Ostojić: Počinjemo s nula-nula, idemo u drugi krug

>> Ostojić, Ferdelji, i Mađerić zajedno slabiji od Bandića

>> Sve o lokalnim izborima čitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije