Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinut promet
Povratak na članak

Oštećeni kablovi struje u tunelu nedaleko od Delnica: Kolona vozila oko 2 kilometra

Oštećenje se dogodilo prilikom prolaska vozila s izvanrednim prijevozom, navode Hrvatske autoceste (HAC) i pozivaju vozače da provjere stanje na cestama prije kretanja na put

Komentari 3

Avatar Hazl113
Hazl113
19:55 31.03.2023.

Kako "netko"? Pa postoje kamere, zar ne.

VL
BR
Brankko
02:55 01.04.2023.

Kabeli, ne "kablovi". Kabel (za struju), genitiv kabela, množina kabeli. -- Kabao (za vodu i dr.), genitiv kabla, množina kablovi. To je onaj kabao u izreci da kiša "lije kao iz kabla". (U kajkavskim govorima i to je kabel, genitivv kabla, ali je množina kabli -- dakle nije "kabeli".) Struja ide iz kabEla, voda ide iz kabla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.