Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Italiji

Ostavljeni muškarac ubio djecu i pokušao počiniti samoubojstvo

talijanska marica
AFP
07.11.2012.
u 12:18

Policija sumnja da je motiv dvostrukog ubojstva i pokušaja samoubojstva činjenica da se 44-godišnjak nedavno rastao od supruge.

U talijanskom gradu Umbertide nezaposleni Marokanac je ubio svoje dvoje djece, osmogodišnjeg dječaka i 12-godišnju djevojčicu, a potom je i sebi pokušao oduzeti život nakon čega je završio u bolnici na odjelu intenzivne njege, piše ANSA.

Policija sumnja da je motiv dvostrukog ubojstva i pokušaja samoubojstva činjenica da se 44-godišnjak nedavno rastao od supruge i majke ubijene djece. Nakon dvostrukog ubojstva se muškarac pokušao ubiti zarezavši si vrat.

U trenucima kada je pobješnjeli muškarac ubijao djecu u njezinom stanu, bivša supruga je bila na poslu u restoranu.

>>Nestala talijanska studentica Cecilia Beretta pronađena mrtva

Komentara 5

RE
@rea
12:38 07.11.2012.

Dobro je da je preživio. Neka ostatak života provede sa spoznajom da je ubio vlastitu djecu, nema gore kazne. Ako nešto mrzim iz dna duše, ali zaista mrzim, to su ljudi koji dignu ruku na djecu. Ma, šta su muu ona bila kriva ?! Za mater nema ništa gore, jadna žena.

TO
Toni50
12:57 07.11.2012.

To volim kada novinar još muški naglašava da je to "muškarac" samo što ne napiše muškarčina ! Ostavljeni muškarac ubio djecu i pokušao počiniti samoubojstvo.. To je muškarac koji zna uspije ubiti dijecu ali "muškarca" ne !

Avatar mlohavi
mlohavi
13:40 07.11.2012.

kako takvi luđaci uvijek završe samo na "pokušaju" samoubojstva? ... i još jeda zanimljivost nevezana za ovo, kao olakotna okolnost kojekakvog ološa koji je kod nas uhvaćen (korupcija, krađa, pedofilija..) uvijek nekako iskrsne da je okrivljenik razmišljao o pokušaju samoubojstvaa zbog teškog duševnog stanja.... Još nisam pročitao da je i uspio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije