Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS NA STARU GODINU

Ostavljeni dečko prijetio nožem: “Ubit ću tebe pa sebe!”

Nasilje
Boris Ščitar
01.01.2010.
u 12:13

Djevojka je pokušala prekinuti s momkom, a on je podivljao: bacao je po podu, pljuvao, prijetio ubojstvom, davio jastukom i pokušao je silovati. Zaustavio ga je dolazak njezinih roditelja.

SINJ - Silvestarsku noć kao u horror filmu priredio je dvadesetogodišnjoj Sinjanki njezin 24-ogodišnji dečko, razjaren njezinim pokušajem prekida njihove veze. Deset minuta prije ponoći došla je u Policijsku postaju Sinj i ispričala kako je s momkom bila u svojoj obiteljskojn kuži, na širem sinjskom području. Htjela je s njim prekinuti i zamolila ga da ode. Napao ju je, prvo verbalno, potom ju je uhvatio rukama za lice i vrat. Bacio je na pod, pljunuo i prijetio da će je ubiti.

- Ubit ću tebe pa sebe! - urlao je mašući kuhinjskim nožem.

Pokušala je pobjeći, ali bacio ju je na kauč, stavio joj jastuk na lice i počeo je svlačiti vičući da će je silovati. Srećom, ušli su njezini roditelji i nasilnik je pobjegao.

Ovo nije prvi put da joj je prijetio. U lipnju joj je prijetio nožem u sinjskom klubu Picadili, a u rujnu sjekirom.

- U meni je živi vrag, ne igraj se! - rekao joj je više puta.

Policija je pronašla nož kojom joj je prijetio na Staru godinu, a njega je privela.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:09 01.01.2010.

Dobro je da ima hrabrosti prekinuti! Takvima treba odmah dati do znanja da sve ima granice! Sada neka ga i tuži! Tu se ne radi o ljubavi nego je to pokušavanje uspostavljanja moći¨!

MA
malena27
12:37 01.01.2010.

sada ce ovaj nasilnik da se brani tvrdnjom da nije bio \"sav svoj\" kada se ovo desilo, a on je u stvari dobro znao sto cini,u protivnom bi prijetio kako ce prvo ubiti sebe, a onda nju.

DV
DON VITO
21:31 01.01.2010.

nije ni ona svetica cim je bila u vezi sa totalnim imbecilom, s kim si takav si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije