Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE ŠTO VIDJETI

Ostavio otvoren prozor u stanu na šest mjeseci: U čudu je gledao što se dogodilo

Prozori
Foto: Shutterstock
07.09.2020.
u 12:28

Zbog pandemije koronavirusa i karantene, 20-godišnjak je s roditeljima otišao kući, a u unajmljenom stanu zaboravio je zatvoriti prozor...

Zbog pandemije koronavirusa jedan je student iz Velike Britanije hitno napustio unajmljeni stan u kojem je živio nakon što su mu se roditelji pojavili pred vratima da ga odvezu kući.

U strci je ostavio otvoren prozor u stanu, a šest mjeseci poslije dobio je poziv od upravitelja zgrade. Pokazali su mu fotografije stana, što je šokiralo 20-godišnjeg Oluwageorgea Johnsona.

Naime, u stan su mu uselili golubovi pa je sve bilo prekriveno ptičjim izmetom i perjem. U sudoperu su se čak nalazila ptičja jaja.

Home to roost: Student who forgot to close window in university halls room when he left due to Covid... returns six...

Objavljuje ShoaiBugti WorldČetvrtak, 3. rujna 2020.

Oluwageorge Johnson student je medija i komunikacije na Sveučilištu Nottingham Trent, a iako se uskoro mislio vratiti u stan, sad će još malo pričekati s time.

– Nikad više neću ostaviti otvoren prozor – rekao je 20-godišnjak.

Komentara 6

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:04 07.09.2020.

Bože čuvaj golubove i sirotinju 🎵🎶

TO
toplohladno
14:51 07.09.2020.

Ovakvi članci nekad se nisu mogli pročitati ni u štivu za Osnovnoškolce ! Katastrofa

Avatar zoster1
zoster1
14:57 07.09.2020.

Ovome novinaru Pulitzerovu nagradu ! Odmah !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije