Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malena dehidrirala

Strašno: Ostavio bebu u automobilu i otišao u striptiz klub

auto
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
08.12.2013.
u 08:45

Na Floridi je uhićen muškarac koji je ostavio novorođenče u zaključanom automobilu, na parkiralištu striptiz kluba.

Na Floridi je uhićen muškarac koji je ostavio novorođenče u zaključanom automobilu, na parkiralištu striptiz kluba. 21-godišnji Andrew Sosa, uhićen je zbog zanemarivanja djeteta. U automobilu je ostavio četveromjesečnu djevojčicu javlja NBC. Djevojčicu je iz automobila oslobodio policajac koji  u trenutku kada je vidio malenu nije bio na dužnosti. Policajac je curicu vidio u automobilu nešto poslije deset sati navečer, a razbio je prozor automobila kako bi je izvadio.

Malena se preznojavala i bila prekrivena bljuvotinom, a zbog dehidracije je odvedena u dječju bolnicu. Srećom, očekuje se da će s malenom sve biti u redu. Malena je zaključana u automobilu provela tri sata dok je Sosa bio u striptiz klubu. Slučaj je preuzela socijalna služba, a Sosi je na sudu određena jamčevina od 100 tisuća dolara.

Komentara 5

DU
Deleted user
09:42 08.12.2013.

Kakva MALENA - o čemu to ova tobožnja novinarka govori. Malena može stajati uz DJEVOJČICA ili CURICA, a nikako ne sama ta riječ za sebe. Kakav je to nivo novinarstva?

Avatar billybull
billybull
10:13 08.12.2013.

ok, vjerovali vi ili ne....za nekoga tko zna prosjecan odnos latinoamerikanca u usa prema djeci nista narocito...I sto je jos gore, u usporedbi s prosjecnim afro-amerikancem iliti crncem to jos nije nista.....znam da hrvatska javnost ima apsolutno pogresnu percepciju crne ili latino amerike, ali ma kako surovo izgledala to je istina....

AL
Alberti
20:04 08.12.2013.

Po Europi se isto zaboravljau djeca na suncu, u Italiji je bilo slucajeva, u Hrvatskoj, a niti jedni niti drugi nisu Crnci niti Indijanci, barem za sada. Lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije