Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje

Naredio joj da legne i zašuti: Ostavio 5-godišnju kćer da spava vani na temperaturi ispod nule

Djevojčica na hladnoći
Foto: screenshot/youtube
1/2
16.10.2016.
u 13:41

Sirota djevojčica u suzama je ležala tako dva i pol sata dok ju nije pronašao čuvar kampusa i odmah slučaj prijavio policiji.

Petogodišnju djevojčicu na hladnom podu ispred kampusa u blizini Salt Lake Cityja pronašao je tijekom noći čuvar kampusa i pozvao policiju. 

Sve su snimile sigurnosne kamere, a djevojčici, koja je plakala, otac je naredio da legne na pod i zašuti, piše Daily Mail. 

Sirota djevojčica u suzama je ležala tako dva i pol sata na temperaturi nižoj od ništice dok ju nije pronašao čuvar kampusa i odmah slučaj prijavio policiji. 

Muškarca će vjerojatno teretiti za napuštanje djeteta i zlostavljanje, a njezina majka je izjavila da je dijete trebalo biti kod bivšeg muža i njegove obitelji. 

 

>>Brutalno je kaznila: Evo što je majka učinila kćeri jer je maltretirala djevojku oboljelu od raka

 

Komentara 4

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
14:24 16.10.2016.

Hajde, izluđujte nas još više donoseći svu patnju, i nastranosti, iz cijelog svijeta, kao da nemamo i previše razloga "kod kuće"!

DU
Deleted user
15:33 16.10.2016.

To je posljedica liberalnog kapitalizma gdje država dopušta da se narod drogira i ne pravi probleme zbog posla i uvijeta života.

RP
rpzagreb
16:43 16.10.2016.

Amerikanci su opće poznati po "demokratičnosti" liberalnosti i debilnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije