Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnijeli 300.000 kn

Ostavili skuter kojim su išli u pljačku banke

pljačka banke
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
19.06.2014.
u 08:00

Pola sata prije nego će se poslovnica zatvoriti, naoružani dvojac upao je u nju s pištoljima u rukama te svladao zaštitara

Uigranom razbojničkom dvojcu trebalo je samo nekoliko minuta da u srijedu oko 18.30 sati orobe poslovnicu PBZ-a koja se nalazi u sklopu King Crossa na zagrebačkom Jankomiru i s gotovo 300.000 kuna pobjegnu u nepoznato.

Pola sata prije nego će se poslovnica zatvoriti, upali su u nju s pištoljima u rukama te svladali zaštitara. Uplašeni zaposlenici, u strahu za život, bez razmišljanja su im predali novac. Da nisu slučajno izabrali baš tu poslovnicu za svoju metu, govori i to da je ona dosta izolirana iako se nalazi na trgu centra.

Preko puta banke nalazi se samo jedna trgovina, dok su ostale, na južnom ulazu u centar – zatvorene, a prostori zjape prazni. Razbojnici su se pred King Cross dovezli skuterom bez registracijskih oznaka.

>>Naoružani dvojac opljačkao banku u zagrebačkom shopping centru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije