Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA MANEKENKA

Ostavila djecu u vrućem autu i otišla na depilaciju

Courtney Kippes
Louisville Metro Corrections
23.05.2014.
u 21:18

Kada je došla policija, vani je bilo gotovo 29 stupnjeva. Djeca su bila jako oznojena i vruća na dodir

Mlada Amerikanka ostavila je dvoje male djece u autu na vrućini kako bi otišla na depilaciju, piše Huffington Post.

Courtney Kippes (22) policiji je rekla kako nema problema s ostavljanjem svojih sinova starih 2 i 3 godine u autu dok ide na depilaciju u salon u Louisvilleu u američkoj saveznoj državi Kentucky. Svjedoci su pozvali policiju u srijedu nakon što su čuli dječake kako viču u autu. Vlasnici lokalnih obrta uspjeli su ih izvući iz auta.

Kada je došla policija, vani je bilo gotovo 29 stupnjeva. Policajci su rekli kako su djeca bila jako oznojena i vruća na dodir, te su odvedena u mjesnu bolnicu na pretrage.

Policija je u autu pronašla lijekove i pribor za korištenje, a navodno je bila riječ o kodeinu. The Smoking Gun navodi kako je u Fordu iz 2008. godine pronađena i smrvljena pilula te  cjevčica za ušmrkavanje.

Kippes, koja je na svojoj Facebook-stranici kao zanimanje navela "model", zadržana je u pritvoru uz jamčevinu od 500 dolara, a pred sud bi trebala izaći 30. svibnja.

>> Znale su da djevojčice žive u paklu, ali nisu ništa poduzele

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
21:50 23.05.2014.

mora da se po glavi depilira..

Avatar Al Simmons
Al Simmons
07:56 24.05.2014.

Polit benzinom i uzgat!!

JO
johnniehandsome
08:08 24.05.2014.

krava bez mozga... (neka mi krave oproste)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije