Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Ostavi neizbrisiv trag…“ - ovog Božića napravi dobro djelo za djecu bez roditeljske skrbi i doniraj 1kn za SOS Dječje selo Hrvatska

SOS Dječje selo Hrvatska
Foto: SOS Dječje selo Hrvatska
1/6
08.12.2022.
u 10:07

Lampice trepere, kupuju se pokloni, miriši kuhano vino i klinčići, smijeh i radost čuju se na okićenim ulicama… lako je zaboraviti da nisu svi te sreće. Doba blagdana uvijek nas podsjete da uvijek ima prostora da budemo bolji ljudi te da zajedničkim snagama možemo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija…

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska već 30 godina stvara obitelj za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Tako su ostavili neizbrisiv trag u brojnim životima djece, te punim srcima nastavljaju sa svojim radom jer nijedno dijete ne bi smjelo odrastati samo. Dijelom SOS obitelji može postati svatko tko zaviri u svoje srce i prepozna ljepotu pomaganja.

Foto: SOS Dječje selo Hrvatska

I vi možete ostaviti neizbrisiv trag i pružati djeci u potrebi podršku za bolji život kako bi ta ista djeca svojim djelima mijenjala svijet. „Odrastati u sigurnom i mirnom okruženju zaslužuje svako dijete svojim rođenjem. No, nemaju sva djeca jednake mogućnosti. Tako u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj odrastaju djeca koja nisu imala sreće odrastati uz vlastite roditelje. Zato smo mi tu. U svakom trenutku dišemo, smijemo se i rastemo s našom djecom“, poručuju iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Na tom putu pomažu im brojni prijatelji, donatori i partneri, među kojima je i domaća tvrtka Wimax koja svake godine donira neprofitnoj udruzi.

Foto: SOS Dječje selo Hrvatska

U želji da uljepšamo živote djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, u periodu od 1. prosinca 2022. do 4. ožujka 2023. godine, od svakog prodanog ručnika izdvajamo 1 kunu za SOS Dječje selo. Pozivamo sve ljude velikog srca da se priključe akciji te na prodajnim mjestima Kaufland, Pevex, Plodine, Brodokomerc i KTC potraže Wimax ručnike. Hvala Vam od srca“, poručuju iz tvrtke Wimax.

 

Foto: Wimax

SOS Dječje selo Hrvatska

Wimax

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije